Morphosis Cool Blonde Plus sampon minta 15ml

294 Ft
Framesi Morphosis Cool Blonde Plus sampon a sárga tónusok neutralizálására a szőke hideg árnyalataiért Morphosis Cool Blonde Plus hamvasító sampon kifejezetten a szőke és az ősz haj ápolására. Lila pigmenteket tartalmaz a hűvös árnyalat fokozására valamint semlegesíti a sárga és rezes árnyalatokat. Hajunk selymes és kezelhető lesz. SZULFÁT, GLUTÉN, PARABÉN ÉS SZILIKON-MENTES. HASZNÁLATA: oszlassuk el a nedves hajon, masszírozzuk be majd hagyjuk rajta 1-5 percig. Alaposan öblítsük le, majd folytassuk a kezelést a Morphosis Soft Blond hajmaszkkal.
Kiszerelés: 15ml

Morphosis Cool Blonde hamvasító sampon 250ml

3.654 Ft
Morphosis Cool Blonde hamvasító sampon 250ml Hidratáló sampon kifejezetten a szőke és az ősz haj ápolására. Lila pigmenteket tartalmaz a hűvös árnyalat fokozására valamint semlegesíti a sárga és rezes árnyalatokat. Hajunk selymes és kezelhető lesz. SZULFÁT, GLUTÉN, PARABÉN ÉS SZILIKON-MENTES. HASZNÁLATA: oszlassuk el a nedves hajon, maszírozzuk be majd hagyjuk rajta 1-5 percig. Alaposan öblítsük le, majd folytassuk a kezelést a Morphosis Soft Blond hajmaszkkal.
Kiszerelés: 250ml

Morphosis Cool Blonde Plus sampon – 1000ml

6.594 Ft
Framesi Morphosis Cool Blonde Plus sampon a sárga tónusok neutralizálására a szőke hideg árnyalataiért Morphosis Cool Blonde Plus hamvasító sampon 1000ml kifejezetten a szőke és az ősz haj ápolására. Lila pigmenteket tartalmaz a hűvös árnyalat fokozására valamint semlegesíti a sárga és rezes árnyalatokat. Hajunk selymes és kezelhető lesz. SZULFÁT, GLUTÉN, PARABÉN ÉS SZILIKON-MENTES. HASZNÁLATA: oszlassuk el a nedves hajon, masszírozzuk be majd hagyjuk rajta 1-5 percig. Alaposan öblítsük le, majd folytassuk a kezelést a Morphosis Soft Blond hajmaszkkal.
Kiszerelés: 1000ml

Morphosis Soft Blonde hajmaszk 200ml

4.194 Ft
Mélytápláló hajmaszk MINDEN szőke hajra. Fényt és ragyogást ad a szőke árnyalatoknak. Anti-oxidáns és UV védő rendszerrel. SZULFÁT, GLUTÉN, PARABÉN ÉS SZILIKON-MENTES HASZNÁLATA: Oszlassuk el a nedves hajon, masszírozzuk és fésüljük be a hajba. Hagyjuk rajta 5-15 percig, majd alaposan öblítsük le.
Kiszerelés: 200ml

Framesi szőke hajápoló csomag

14.556 Ft
A csomag tartalma: MORPHOSIS Cool Blonde Sampon 250ml MORPHOSIS Soft Blonde Mélyhidratáló Pakolókrém 200ml MORPHOSIS Re-Structure Leave-In Spray 200ml FOR-ME 124 Gloss Me Spray 150ml  

Framesi Cool Blonde Díszdoboz otthoni használatra

7.794 Ft
Framesi Cool Blonde díszdoboz otthoni használatra Tartalma: Morphosis Cool Blonde hamvasító sampon 250ml Hidratáló sampon kifejezetten a szőke és az ősz haj ápolására. Lila pigmenteket tartalmaz a hűvös árnyalat fokozására valamint semlegesíti a sárga és rezes árnyalatokat. Hajunk selymes és kezelhető lesz. SZULFÁT, GLUTÉN, PARABÉN ÉS SZILIKON-MENTES. HASZNÁLATA: oszlassuk el a nedves hajon, masszírozzuk be majd hagyjuk rajta 1-5 percig. Alaposan öblítsük le, majd folytassuk a kezelést a Morphosis Soft Blond hajmaszkkal. Morhosis Soft Blonde hajmaszk 200ml Mélytápláló hajmaszk MINDEN szőke hajra. Fényt és ragyogást ad a szőke árnyalatoknak. Anti-oxidáns és UV védő rendszerrel. SZULFÁT, GLUTÉN, PARABÉN ÉS SZILIKON-MENTES HASZNÁLATA: Oszlassuk el a nedves hajon, masszírozzuk és fésüljük be a hajba. Hagyjuk rajta 5-15 percig, majd alaposan öblítsük le.