FOR-ME 128 Protect Me Thermo Spray

6.792 Ft
Hővédő spray, hőhatású formázás előtti használatra. A legújabb hatékony termékünk, mely védi a hajat a mindennapi, hőhatással járó styling során. Száraz textúrájának köszönhetően nem nehezíti el a hajat, miközben puhaságot, hidratálást és fényt ad hajunknak. Ezáltal könnyedén kezelhetővé válik. Mindazoknak ajánljuk, akik NAPI SZINTEN használnak hőhatású formázó eszközöket és szükségük van egy olyan termékre, amely folyamatosan védelmet nyújt a hajuknak. Megvédi a hajunkat a hajvasalás, hajegyenesítés és hajszárítás során keletkező hőhatások káros hatása ellen. Filmréteget von a hajszálak köré, így hajunk puha, hidratált és selmyes lesz. Hajunk látványosan fényesebb és könnyebben kezelhető lesz. Fő illatanyagok: ananász, fekete ribizli, eper Használata: Fújjuk rá a szára, egyeneletesen mindenhova vagy akár a nagy leválasztások mentén 20-25 vm távolságból. Hatékony hőhatás elleni pajzsot képez a hajszálakon.

SUN 2023 Csomag Strandtáskával

14.990 Ft
A csomag tartalma: Morphosis SUN 2023 Hidratáló sampon 250ml Morphosis SUN 2023 Hidratáló kondicionáló 250 ml Morphosis SUN 2023 Protective Spray & Leave-in 150ml Morphosis SUN Strandtáska

SUN 2023 Csomag Strandtörölközővel

14.990 Ft
A csomag tartalma: Morphosis SUN 2023 Hidratáló sampon 250ml Morphosis SUN 2023 Hidratáló kondicionáló 250 ml Morphosis SUN 2023 Protective Spray & Leave-in 150ml Morphosis SUN Strandtörölköző

FOR-ME 218 Smooth Me Serum 150ml + Flexibile Brush

5.990 Ft
Egyenesítő szérum tömegnövelő hatással FEGYELMEZETT FORMÁZÁSHOZ   Amit kínál:
 • könnyed, természetes tartás
 • hidratálás
 • fényesség
  Eredmény:
 • selmyes haj tömeggel
 • könnyű, természetes tartás
  Hatóanyagok:
 • tengeri hínárkivonat
 • NORI hínárkivonat, amely gazdag fehérjékben és aminósavakban
 • TARA-kivonat, amely megőrzi a hidratáltságot
 • környezetszennyezés elleni filmréteg
  Használati útmutató:
 • szárítsuk meg a hajat törölköző szárazra
 • alaposan oszlassuk el
 • formázzuk tetszés szerint
  Kiszerelés: 150 ml

Beard Dry Cleanser -100ML

3.795 Ft
Esszenciális citrom, borsmenta és teafa olajat tartalmaz. Tökéletes megoldás a szakáll tisztítására, amikor nem vagyunk otthon. Ideális étkezés vagy dohányzás utáni használatra, mélyen tisztít és frissít, a szakáll puha és tökéletesen hidratált lesz a ciprus és mályva kivonatnak köszönhetően Használata: Tegyünk pár cseppet a tenyerünkbe majd masszírozzuk be a szakállba. Nem kell leöblíteni. Sérült bőrre és a szembe ne kerüljön.

Volumizing Lotion – 250ML

5.120 Ft
Tömegnövelő spray, vékonyszálú hajra ideális. Természetes tömeget és fantasztikus textúrát ad a hajnak, melynek hatása egész napon át tart. Azonnali eredmény: a hajrostok vastagabbnak, dúsabbnak és fényesebbnek látszanak. Használata: Vigyük fel törölköző száraz hajra, a hajtövektől a hajvégek felé haladva. Fésüljük be a hajba, majd formázzuk tetszés szerint.

Volumizing Lotion – 100ML

4.450 Ft
Tömegnövelő spray, vékonyszálú hajra ideális. Természetes tömeget és fantasztikus textúrát ad a hajnak, melynek hatása egész napon át tart. Azonnali eredmény: a hajrostok vastagabbnak, dúsabbnak és fényesebbnek látszanak. Használata: Vigyük fel törölköző száraz hajra, a hajtövektől a hajvégek felé haladva. Fésüljük be a hajba, majd formázzuk tetszés szerint.

Shaving Gel – 250ML

7.230 Ft
Átlátszó zselé a tökéletes borotválkozáshoz és formázáshoz. Tökéletesen használható kontúrok és finom részletek pontos borotválásához Használata: Vigyük fel a zselét a kívánt területekre, majd borotváljuk meg. Öblítsük le a rajta maradt krémet egy vizes törölköző segítségével.

Shaving Foam – 400ML

8.240 Ft
Borotválkozó krém. Könnyed és puha, krémes habbá válik amely tökéletesen tapad a bőrre, védi azt, így a borotválkozás igazán kellemes élmény lesz. Használata: Vizezzük be a szakállat, majd masszírozzuk be a krémet mindenhova, amit szeretnénk borotválni. Borotválkozás után öblítsük le a rajta maradt krémet egy vizes törölköző segítségével.

Rebalancing Scalp Shampoo – 250ML

4.450 Ft
Egyensúly sampon Kifejezetten a férfiakra jellemző zsíros fejbőrre kifejlesztve. Organikus  összetevőkkel, mint a vörös szőlő és a gyömbér kivonat, amelyek hatékonyan tisztítanak és frissítő hatással bírnak. Rendszeres használata normalizálja a faggyúmirigyek működését, így a haj puha és könnyen kezelhető lesz. Használata: Vigyük fel nedves hajra. Lágyan masszírozzuk be a fejbőrbe, hogy gyorsítsuk a fejbőr vérellátását. Öblítsük le és ismételjük meg, ha szükséges.

Pomade – 100ML

5.540 Ft
Extra-erős fényes wax. Ideális hajszobrászathoz, valamint nagyon precíz tincsezéshez. Használata: Melegítsük fel a waxot a tenyerünkkel, vigyük fel száraz hajra, majd formázzuk tetszés szerint. BARBER TIPP Ez a tippünk minden termékünk esetében alkalmazható, amikor a terméket az ujjainkkal oszlatjuk el a hajon: mivel a haj tömege és formája a hajtövektől indul ki, minden esetben a hajtövektől kezdve vigyük fel a termékeket, hogy a legtökéletesebben tudjuk tetszés szerint formázni. Minden esetben fésüljük meg a hajat amikor waxot vagy pomádét használunk, még akkor is ha a végső format a kezünkkel és ujjainkkal alakítjuk ki. Ezáltal a termék sokkal egyenletesebben oszlik szét a hajon és nem marad rajta feleslegesen több, mint amennyi kell.  

Paste – 100ML

5.010 Ft
Erős tartású matt wax. Tökéletesen kontrollálhatjuk a haj formázását. A végeredmény egy természetes hatású frizura. Használata: Melegítsük fel a waxot a tenyerünkkel, vigyük fel száraz hajra, majd formázzuk tetszés szerint. BARBER TIPP Ez a tippünk minden termékünk esetében alkalmazható, amikor a terméket az ujjainkkal oszlatjuk el a hajon: mivel a haj tömege és formája a hajtövektől indul ki, minden esetben a hajtövektől kezdve vigyük fel a termékeket, hogy a legtökéletesebben tudjuk tetszés szerint formázni. Minden esetben fésüljük meg a hajat amikor waxot vagy pomádét használunk, még akkor is ha a végső formát a kezünkkel és ujjainkkal alakítjuk ki. Ezáltal a termék sokkal egyenletesebben oszlik szét a hajon és nem marad rajta feleslegesen több, mint amennyi kell.

Opaque Pomade – 100ML

5.540 Ft
Extra-erős matt pomádé. Tökéletesen kontrollált és erős tartás. Hajszobrászathoz ideális. Használata: Melegítsük fel a waxot a tenyerünkkel, vigyük fel száraz hajra, majd formázzuk tetszés szerint. BARBER TIPP Ez a tippünk minden termékünk esetében alkalmazható, amikor a terméket az ujjainkkal oszlatjuk el a hajon: mivel a haj tömege és formája a hajtövektől indul ki, minden esetben a hajtövektől kezdve vigyük fel a termékeket, hogy a legtökéletesebben tudjuk tetszés szerint formázni. Minden esetben fésüljük meg a hajat amikor waxot vagy pomádét használunk, még akkor is ha a végső format a kezünkkel és ujjainkkal alakítjuk ki. Ezáltal a termék sokkal egyenletesebben oszlik szét a hajon és nem marad rajta feleslegesen több, mint amennyi kell.

Leave-in Spray – 100ML

3.740 Ft
Bennehagyható kondicionáló spray, kifejezetten a férfi hajra kifejlesztve. Hidratálja és gubanctalanítja a hajat, amely ezáltal lágy és fényes lesz, Tökéletes minden hajtípusra. Használata: A samponozás befejezése után vigyük fel a törölköző száraz hajra. Fésüljük be a hajba, majd formázzuk tetszés szerint.

Ice Tonic – 100ML

3.890 Ft
Nyugtató és frissítő lotion az arcra és a bőrre. Ideális borotválkozás után. Nyugtatja a piros arcbőrt és az esetleges bőr irritációt. Állandó friss érzetet nyújt. Használata: Fújjuk az arcunkra és a bőrünkre borotválkozás után. Szembe ne kerüljön.

Hair&Beard Natural Cleanser Shampoo – 250ML

4.450 Ft
Természetes tisztító sampon hajra és szakállra. Ideális napi használatra, 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz.  Alaposan tisztít és kellemes illatot kölcsönöz, miközben puhít és hidratál. A fejbőr és az arc érzete fényes és friss lesz. Használata: Masszírozzuk be a vizes hajba és szakállba, hagyjuk rajta a habot. Alaposan öblítsük le, majd ismételjük meg szükség szerint. Szembe ne kerüljön.

Hair&Beard Natural Cleanser Shampoo – 100ML

1.840 Ft
Természetes tisztító sampon hajra és szakállra. Ideális napi használatra, 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz.  Alaposan tisztít és kellemes illatot kölcsönöz, miközben puhít és hidratál. A fejbőr és az arc érzete fényes és friss lesz. Használata: Masszírozzuk be a vizes hajba és szakállba, hagyjuk rajta a habot. Alaposan öblítsük le, majd ismételjük meg szükség szerint. Szembe ne kerüljön.

Hair&Beard Natural Balm – 250ML

4.490 Ft
Természetes balzsam hajra és szakállra. Ideális napi használatra, 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Puhít és hidratál, egy valódi befejező művelete a napi tisztálkodásnak. Használata: Samponozás után vigyük fel a hajra és a szakállra, majd masszírozzuk be. Várjunk 2-3 percig, majd öblítsük le. BARBER TIPP Ez a tippünk minden termékünk esetében alkalmazható, amikor a terméket az ujjainkkal oszlatjuk el a hajon: mivel a haj tömege és formája a hajtövektől indul ki, minden esetben a hajtövektől kezdve vigyük fel a termékeket, hogy a legtökéletesebben tudjuk tetszés szerint formázni. Minden esetben fésüljük meg a hajat amikor waxot vagy pomádét használunk, még akkor is ha a végső format a kezünkkel és ujjainkkal alakítjuk ki. Ezáltal a termék sokkal egyenletesebben oszlik szét a hajon és nem marad rajta feleslegesen több, mint amennyi kell.

Hair&Beard Natural Balm – 100ML

2.920 Ft
Természetes balzsam hajra és szakállra. Ideális napi használatra, 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Puhít és hidratál, egy valódi befejező művelete a napi tisztálkodásnak. Használata: Samponozás után vigyük fel a hajra és a szakállra, majd masszírozzuk be. Várjunk 2-3 percig, majd öblítsük le. BARBER TIPP Ez a tippünk minden termékünk esetében alkalmazható, amikor a terméket az ujjainkkal oszlatjuk el a hajon: mivel a haj tömege és formája a hajtövektől indul ki, minden esetben a hajtövektől kezdve vigyük fel a termékeket, hogy a legtökéletesebben tudjuk tetszés szerint formázni. Minden esetben fésüljük meg a hajat amikor waxot vagy pomádét használunk, még akkor is ha a végső format a kezünkkel és ujjainkkal alakítjuk ki. Ezáltal a termék sokkal egyenletesebben oszlik szét a hajon és nem marad rajta feleslegesen több, mint amennyi kell.

Glazing Wax – 100ML

5.010 Ft
Erős tartású vizes hatású wax. Egész nap tartó erős és fényes hatás. Használata: Melegítsük fel a waxot a tenyerünkkel, vigyük fel száraz hajra. Fésüljük be a hajba, hogy tartást és tömeget kapjon. BARBER TIPP Ez a tippünk minden termékünk esetében alkalmazható, amikor a terméket az ujjainkkal oszlatjuk el a hajon: mivel a haj tömege és formája a hajtövektől indul ki, minden esetben a hajtövektől kezdve vigyük fel a termékeket, hogy a legtökéletesebben tudjuk tetszés szerint formázni. Minden esetben fésüljük meg a hajat amikor waxot vagy pomádét használunk, még akkor is ha a végső formát a kezünkkel és ujjainkkal alakítjuk ki. Ezáltal a termék sokkal egyenletesebben oszlik szét a hajon és nem marad rajta feleslegesen több, mint amennyi kell.

Fortifying Spray – 100ML

5.835 Ft
Revitalizáló és erősítő ápoló a vékonyszálú férfi hajra. Erősebb hajtő és hajszál, a haj textúrája vastagabb és sűrűbb lesz, így a hajformázás eredménye sokkal tartósabb lesz. Használata: Miután megmostuk a hajunkat a Framesi Barber Gen Fortifying Shampoo-val, fújjuk be a törölköző száraz hajat és a fejbőrt. Alaposan masszírozzuk be a fejbőrbe, majd formázzuk a hajat tetszés szerint. A Framesi Barber Gen Fortifying Spray minden nap használható, száraz hajra is. BARBER TIPP A Fortifying Spray-t tusolás után használjuk, amikor a gőz bőrünket puhábbá teszi. Mindig a Fortifying Spray-t használjuk először, mielőtt más terméket használunk.

Fortifying Shampoo – 250ML

4.450 Ft
Erősítő sampon. Vékonyszálú férfi hajra kifejlesztve. Tökéletes revitalizáló és erősítő hatású. Organikus eredetű hatóanyagai, mint a venyige, tömjén és gyömbér kivonat segítségével az erősítő sampon tömeget és vastagságot ad a hajnak. Az eredmény egy rugalmas és könnyen formázható haj Használata: Vigyük fel nedves hajra, majd masszírozzuk be a hajba és a fejbőrbe. Hagyjuk rajta pár percig, majd öblítsük le. Ismételjük meg, ha szükséges. A még hatékonyabb és tökéletes eredmény elérése érdekében használjuk a Framesi Barber Gen Fortifying Spray styling előtt.

Detox Shampoo – 250ML

4.450 Ft
Méregtelenítő sampon. Kifejezetten korpás hajra és fejbőrre kifejlesztve. Mélyen hidratálja és méregteleníti a hajat, miközben óvja a fejbőrt. Organikus forrásból származó narancs és citrom kivonat tartalma miatt kíméletesen bánik a fejbőr pH egyensúlyával, a haj tiszta és puha lesz tőle. Használata: Vigyük fel nedves hajra. Lágyan masszírozzuk a fejbőrt hogy eltávolítsuk a lerakódásokat. Öblítsük le és ismételjük meg ha szükséges.

Beard Oil – 100ML

7.490 Ft
Tápláló és puhító szakáll olaj. Hidratál és fényt ad, így a szakáll puha és kezelhető lesz. Minden szakáll típusra alkalmazható, kifejezetten ajánlott hosszú szakállakhoz, amelyek extra ápolást és formázást igényelnek. Használata: Tegyünk egy kevés olajat a tenyerünkbe, majd egyenletesen dörzsöljük be a szakállat, ügyelve arra, hogy a legkevésbé érjen a bőrhöz. BARBER TIPP Az olaj és a víz nem tud keveredni, így alaposan szárítsuk meg a szakállat, mielőtt a Beard Oil-t használjuk. Keféljük ki a szakállat hogy tökéletesen tiszta kinézete legyen. A Beard Oil segíti a borotva pengéjének sima csúszását, amikor a végső ecsetvonást elkészítjük.

After Shave Cream – 100ML

5.170 Ft
Borotválkozás utáni krém. Kifejezetten a férfi bőrre kifejlesztve. Hidratál és puhítja a bőrt. Könnyen beszívódik a bőrbe, amely ezáltal puha és feszes lesz, zsíros érzet nélkül. Használata: Borotválkozás után vigyük fel a száraz bőrre. Masszírozzuk be könnyed mozdulatokkal, majd az esetleges lerakódásokat távolítsuk el papírtölő segítségével. BARBER TIPP Használjuk hideg vizet az utolsó öblítéshez ezáltal bezárjuk a bőr pórusait, amely így friss marad. Töröljük meg arcunkat majd alkalmazzuk az  After Shave Cream-et.

Morphosis Reinforcing KIT hajhullás ellen

34.120 Ft
Mondjon búcsút a túlzott hajhullásnak és a zsíros fejbőrnek, és próbálja ki a 60 napos intenzív Framesi Morphosis Reinforcing programot, amely akár 85%-os hatékonysággal rendelkezik hajhullás és hajritkulás ellen. A Framesi hidratáló és feszesítő sampon gyengéden tisztítja a zsíros hajas fejbőrt és erősíti a legyengült hajhagymákat. A Framesi erősítő hajszérum láthatóan lassítja a hajhullást és serkenti a természetes hajnövekedést. Leheljen új életet hajába, és adja vissza elveszett vitalitását. Hatása: Sűrűség és vitalitás, hidratálás, hajdúsítás, a túlzott faggyútermelés szabályozása A készlet tartalma: Reforcing Shampoo hidratáló és feszesítő sampon zsíros fejbőrre 250 ml Reinforcing Activator feszesítő szérum zsíros fejbőrre 24 x 7 ml

For-Me Próbacsomag

12.990 Ft
Framesi For-Me Próbacsomag A csomag tartalma:

Framesi For-Me 308 Elevate Me Curl Cream 150ml

Határozott vonalak, intenzív hidratálás GÖNDÖR HAJRA Amit kínál:
 • tömeget ad
 • kondícionál
 • gubancosodás-gátlás
  Eredmény:
 • csodálatos göndör fürtök
 • selymes
  Hatóanyagok:
 • tengeri hínárkivonat
 • filmréteg a hajszálakra
 • shea vaj
 • UV szűrő
  Használati útmutató:
 • oszlassuk el egyenletesen a hajon
 • ne öblitsük le
 • szárítsuk meg a hajat diffúzorral vagy hagyjuk természetesen megszáradni
 

Framesi For-Me 119 Shine Me Brightly Super Coat 150ml

Tökéletesen egyenes és utánozhatatlanul fényes TÜKÖRSIMA EGYENES STYLING Amit kínál:
 • gubancosodás-gátlás
 • nedvesség-taszító
 • vízlepergető
  Eredmény:
 • tökéletesen egyenes
 • maximális fénytörés
 • nem nehezíti el a hajat
  Hatóanyagok:
 • tengeri hínárkivonat
 • környezetszennyezés elleni filmréteg
 • fokozza a haj fényét
  Használati útmutató:
 • szakaszosan szárítsuk meg a hajat
 • 1leválasztásonként itassuk át a hajat a termékkel
 • szárítsuk meg hajszárítóval
 • fejezzük be hajvasalóval (hő-aktiválás)
 

Framesi For-Me 412 Keep Me 24H Wet Gel 150ml

24h tartást adó vizes zselé extra fényes tartással VIZES HATÁSÚ STYLINGHOZ Amit kínál:
 • rugalmas tartás
 • hosszan tartó eredmény
  Eredmény:
 • kivételes megjelenés
 • extra ragyogó haj
  Hatóanyagok:
 • tengeri hínárkivonat
 • gyanta kivonat
 • fényes wax
  Használati útmutató:
 • szárítsuk meg a hajat teljesen
 • tincsenként formázzuk tetszés szerint
 

Framesi For-Me 117 Shine Me Split Ends Essence 50ml

Hajvég esszencia regenerálásra A MINDIG TÖKÉLETES HAJRA Amit kínál:
 • multifunkciós szérum
 • ápolja és kezeli a szálló hajvégeket
 • ragyogást ad
Eredmény:
 • teljesen egyenes haj
 • táplálja és erősíti a hajrostokat
 • fegyelmezett formázás
Hatóanyagok:
 • tengeri hínárkivonat
 • ápoló növényi mikro-keratin
 • organikus Baobab olaj
Használati útmutató:
 • oszlassuk el a törölköző száraz hajon
 • alakítsuk ki a stílust
 • fejezzük be hajvasalóval, hogy a haj teljes hossza és a hajvégek is tökéletes egységet alkossanak
 

Morphosis Repair Ajándékcsomag

5.495 Ft
Framesi Morphosis Repair Shampoo-regeneráló sampon 250ml Lágyan tisztítja a hajat és a fejbőrt, amelyek így a leghatékonyabban tudják fogadni a tápláló és helyreállító kezeléseket. Napraforgómag olaj kivonata kibontja a hajat, így hajunk puha és fényes lesz, valamint tömeget kap. Textúra: gyöngyfehér folyadék Használati utasítás: Tegyünk megfelelő mennyiségű sampont a tenyerünkbe, vigyük fel a hajra úgy, hogy bemasszírozzuk a hajtövektől a hajvégek felé haladva néhány percen keresztük, így a hatóanyagok bejutnak a hajba! Alaposan öblítsük le bő vízzel, majd ismételjük meg még egyszer! Framesi Morphosis Repair Conditioner-regeneráló kondícionáló vékony és normál hajra 250ml Kondícionáló  vékonyszálú és normál hajra. Mindennapi használatra. Nem nehezíti el a hajat, a sérült területeken selymessé és kezelhetővé varázsolja. Kifejezetten előnyös a használata hajfestést, tartós hajegyenesítést és tartós hullám készítését követően. Hidratáló és védelmező napraforgómag olaj kivonatot tartalmaz. Textúra: lágy, fehér krém Használati utasítás: Töröljük meg a hajat, majd masszírozzuk be lágyan a krémet a hajhosszon a végekig! Hagyjuk rajta 5 percig, majd alaposan öblítsük le!

Framesi szőke hajápoló csomag

12.130 Ft
A csomag tartalma: MORPHOSIS Cool Blonde Sampon 250ml MORPHOSIS Soft Blonde Mélyhidratáló Pakolókrém 200ml MORPHOSIS Re-Structure Leave-In Spray 200ml FOR-ME 124 Gloss Me Spray 150ml  

Framesi Színvédő csomag

12.530 Ft
A csomag tartalma: FRAMESI Morphosis Color Protect Sampon 250ml FRAMESI Morphosis Color Protect Kondicionáló 250ml FRAMESI Morphosis Color Protect 2 Fazisú Színvédő Spray 150ml FRAMESI Morphosis Color Protect Mélyhidratáló Pakolókrém 200ml  

3+1 Kézfertőtlenítő gél 400ml

14.990 Ft
A Framesi kézfertőtlenítő zselé egy 65% ​​alkoholtartalmú hidroalkoholos oldat, citrom illóolajjal és mályva biológiai kivonattal dúsítva. A 3-as csomag vásárlása esetén most 1 db 400ml-es Framesi kézfertőtlenítő zselét ajándékba adunk!

6+2 Kézfertőtlenítő gél 100ml

9.990 Ft
A Framesi kézfertőtlenítő zselé egy 65% ​​alkoholtartalmú hidroalkoholos oldat, citrom illóolajjal és mályva biológiai kivonattal dúsítva. A 6-os csomag vásárlása esetén most 2 db 100 ml-es Framesi kézfertőtlenítő zselét ajándékba adunk!

Kézfertőtlenítő gél 400ml

3.775 Ft
A Framesi kézfertőtlenítő zselé egy 65% ​​alkoholtartalmú hidroalkoholos oldat, citrom illóolajjal és mályva biológiai kivonattal dúsítva.
Kiszerelés: 400ml

Kézfertőtlenítő gél 100ml

1.290 Ft
A Framesi kézfertőtlenítő zselé egy 65% ​​alkoholtartalmú hidroalkoholos oldat, citrom illóolajjal és mályva biológiai kivonattal dúsítva.
Kiszerelés: 100ml

FOR-ME 103 Refresh Me Dry Shampoo

5.100 Ft
Száraz sampon tömegnöveléssel KREATIVITÁS, ÉLETERŐ   Amit kínál:
 • tömeget ad
 • felszívja a faggyú túltermelést
 • hosszantartó styling
  Eredmény:
 • állandó friss határ
 • extra volumen
 • újraéleszti a hajat
  Hatóanyagok:
 • tengeri hínárkivonat
 • extra hatóanyagok a faggyú túltermelés ellen
 • argán és szezámmag olaj, amelyek gazdagok anti-oxidánsokban és vitaminokban, hidratálják a hajat anélkül, hogy elnehezítenék
  Használati útmutató:
 • alaposan rázzuk fel
 • egyenletesen fújjuk a hajra 20 cm távolságból
 • hagyjuk rajta
 • fésüljük át alaposan
  Kiszerelés: 150 ml

FOR-ME 110 Blend Me Silver Gel

3.000 Ft
Ezüst zselé sárgulás ellen ŐSZÜLŐ ÉS ŐSZ HAJRA   Amit kínál:
 • hidratál
 • könnyed, természetes tartás
  Eredmény:
 • bevonja az ősz hajat
 • fényt ad
 • lágy és selymes végeredmény
  Hatóanyagok:
 • tengeri hínárkivonat
 • lila pigmentek
 • UV szűrő
  Használati útmutató:
 • nedves hajra alkalmazzuk
 • oszlassuk el egy fésű segítségével
 • szárítsuk meg
 • alkalmazzuk száraz hajra erősebb tartást adva
  Kiszerelés: 150 ml

FOR-ME 413 Matt Me Clay

4.635 Ft
Agyagos wax erős tartással MATT HATÁSÚ FORMÁZÁSHOZ   Amit kínál:
 • határozott tincsek
 • rugalmasan újra formázható
 • textúrát ad
  Eredmény:
 • teljesen egyénre szabható
 • elegáns matt befejezés
 • határozott kontroll
  Hatóanyagok:
 • tengeri hínárkivonat
 • extra finom matt hatású kaolin
 • UV szűrő
  Használati útmutató:
 • melegítsük fel és puhítsuk meg a terméket a kezünkben
 • vigyük fel száraz hajra
  Kiszerelés: 80 ml

FOR-ME 515 Matt Me Strongly Paste

4.635 Ft
Matt, extra erős befejezés HOSSZAN TARTÓ FORMÁKHOZ   Amit kínál:
 • maximális kontroll
 • tartás támogatás
 • matt hatás
  Eredmény:
 • tagolt tartás
 • formázható tincsek
  Hatóanyagok:
 • tengeri hínárkivonat
 • matt hatású wax
 • nedvesség-taszító wax
  Használati útmutató:
 • melegítsük fel a pasztát a kezünkben
 • száraz hajra alkalmazzuk
  Kiszerelés: 80 ml  

FOR-ME 411 Define Me Gel

3.675 Ft
Erős, precíz tartás HATÁROZOTT FORMÁZÁSHOZ   Amit kínál:
 • masszív tartás
 • modellezéshez
 • védelem
  Eredmény:
 • fegyelmezett formázás
 • ragyogó befejezés
 • göndörödés-gátlás
  Hatóanyagok:
 • tengeri hínárkivonat
 • párataszító gyanta
 • pantheol
  Használati útmutató:
 • hosszantartó formázáshoz oszassuk el a nedves hajon
 • szárítsuk meg a hajat hajszárító és kefe segítségével
 • alkalmazzuk újra a száraz hajra a precíz végeredmény eléréséhez
  Kiszerelés: 150 ml

FOR-ME 609 Keep Me Strong Glue

3.625 Ft
Extra erős tartás SZOBOR FORMÁKHOZ   Amit kínál:
 • nagyon hatékony hosszú tincseken is
 • gyorsan száradó formula
 • extra erős tartás
  Eredmény:
 • káprázatos kinézet
 • nagyon stabil styling
 • fényes haj
  Hatóanyagok:
 • tengeri hínárkivonat
 • fényes gyanta
 • nedvesség taszító polimerek
  Használati útmutató:
 • oszlassuk el egyenletesen a nedves vagy száraz hajon
 • határozott formázás
  Kiszerelés: 150 ml

FOR-ME 416 Gloss Me Strongly Fibre Gum

4.755 Ft
Mozgalmas formák fényes effekttel DINAMIKUS FORMÁZÁSHOZ   Amit kínál:
 • modellezéshez
 • formák fixálásához
 • megtartja a rögzített formát
  Eredmény:
 • dinamikus styling
 • ragyogó, hosszantartó rögzítés
 • mozgalmas formák
  Hatóanyagok:
 • tengeri hínárkivonat
 • környezetszennyezés elleni filmréteg
  Használati útmutató:
 • melegítsük fel a terméket a kezünkben
 • oszlassuk el a száraz hajon
  Kiszerelés: 80 ml  

FOR-ME 314 Gloss Me Wax

4.615 Ft
Rugalmas tartást adó wax, újra formázható ENYHÉN FÉNYES HATÁSÚ STYLINGHOZ   Amit kínál:
 • textúrát ad
 • segítség a formázáshoz
  Eredmény:
 • testes fürtök
 • rugalmas tartás
  Hatóanyagok:
 • tengeri hínárkivonat
 • párataszító gyanta
 • növényi alapú wax
  Használati útmutató:
 • vizes hajon alkamazva tömeget adunk
 • szárítsuk meg a hajat hajszárító és kefe segítségével
 • alkalmazzuk száraz hajra a részletek kidolgozásához
  Kiszerelés: 80 ml

FOR-ME 412 Keep Me 24H Wet Gel

3.515 Ft
24h tartást adó vizes zselé extra fényes tartással VIZES HATÁSÚ STYLINGHOZ   Amit kínál:
 • rugalmas tartás
 • hosszan tartó eredmény
  Eredmény:
 • kivételes megjelenés
 • extra ragyogó haj
  Hatóanyagok:
 • tengeri hínárkivonat
 • gyanta kivonat
 • fényes wax
  Használati útmutató:
 • szárítsuk meg a hajat teljesen
 • tincsenként formázzuk tetszés szerint
  Kiszerelés: 150 ml