AZ IGÉNY, A VÁLASZ

A szerkezeti károsodással, tónus- és súlyvesztéssel küzdő, száraznak, fénytelennek és dehidratáltnak tűnő haj leghatékonyabb gyógymódja ez a hajszál-újrastruktúráló kezelés. Három lépésben helyreállítja a kollagént és a fehérjéket, a haj a legsérültebb részein azonnal dúsabbá válik és megerősödik, így tökéletesen regenerálódik.
A professzionális kezeléshez, legalább négy alkalom javasolt: az első kettő két hét szünettel, aztán havonta egyszer.

Az otthoni karbantartó rituálé gyorsabban és hatékonyabban segít elérni a hosszantartóbb eredményeket.

KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK

A fermentált rizs kivonat egy exkluzív hipererjesztő folyamat során jön létre.  A vízben végzett enzimes előkezelés dúsítja a vizet az erjesztési folyamat előtt. A fermentációs folyamat 20%-kal növeli  az antioxidánsok erejét, 61%-kal a fehérjetartalmat és 200%-kal az aminosav tartalmat. Az eredmény egészséges, erős, hidratált és fényes haj.

A kénben gazdag növényi peptidek és aminosavak nagyon hasonlóak a hajkeratinhoz, rekonstruálják és pótolják a keratint a sérült hajban. A természetes hajszálak mélyen hidrofóbok, a nem poláris aminosavaktól függően. Ez az exklúzív növényi eredetű peptidkeverék javítja a haj hidrofób profilját így hatékonyabban táplálja a hajszál belső szerkezetét, mint a hidrolizált keratin keverék; növeli az olyan kulcsfontosságú elemek tartalmát, mint például a kén  és a hidrofób aminosavak, és helyreállítja a hajszálakat.

 

A vegán kollagén egy a fermentált szójababból származó növényi eredetű kollagén, különböző molekulatömeggel, gazdag aktív hatóanyagokban, mint például a peptidek, aminosavak, tejsav, vitaminok és Q10 koenzim. Azok az aktív alapanyagok, amelyek könnyen beszívódnak a bőrbe és a fejbőrbe növelik a sejtaktivitást és serkentik a vérkeringést, megelőzve ezzel a sejtek öregedését.

 

Morphosis 2022 Restructure sampon 250ml

5.870 Ft
Szerkezetfelújító sampon Egy revitalizáló, szerkezetátalakító sampon mely kiterjeszti a szalonkezelések jótékony hatásait.  Fermentált rizs kivonatot, hialuronsavat, vegán kollagént és növényi eredetű peptideket tartalmaz, melyek belülről javítják a hajszálak szerkezetét.
kiszerelés: 250ml

Morphosis 2022 Restructure sampon 1000ml

14.690 Ft
Szerkezetfelújító sampon Egy revitalizáló, szerkezetátalakító sampon mely kiterjeszti a szalonkezelések jótékony hatásait.  Fermentált rizs kivonatot, hialuronsavat, vegán kollagént és növényi eredetű peptideket tartalmaz, melyek belülről javítják a hajszálak szerkezetét.
kiszerelés: 1000ml

Morphosis 2022 Restructure kondicionáló 250ml

6.490 Ft
Szerekezetfelújító kondicionáló Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, E-vitaminnal és egy 100%-ban növényi eredetű hosszantartó filmképző gyantával fejlesztve, megerősíti és helyreállítja a természetes hajszálakat.
kiszerelés: 250ml

Morphosis 2022 Restructure kondicionáló 1000ml

14.900 Ft
Szerekezetfelújító kondicionáló Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, E-vitaminnal és egy 100%-ban növényi eredetű hosszantartó filmképző gyantával fejlesztve, megerősíti és helyreállítja a természetes hajszálakat.
kiszerelés: 1000ml

Morphosis 2022 Restructure Leave In Spray 150ml

6.990 Ft
Revitalizáló emulzió sérült hajra. Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, E-vitaminnal, egy 100%-ban növényi eredetű tartós filmképző gyantával és organikus többfunkciós UV-ellenes növényi eredetű komplexummal gazdagítva, melyek kondicionálják és felélesztik a hajat, ezzel varázsolva azt puhává és fényessé.
kiszerelés: 150ml

Morphosis 2022 Restructure Hair Beauty Elixir 150ml

16.990 Ft
Regeneráló, hajszerkezet építő hajmaszk gazdag fermentált rizskivonatban, növényi eredetű peptidekben, vegán kollagénben, phyto kollagénben és hialuronsavban. Helyreállítja a haj természetese rostszerkezetét. 100%-ban növényi eredetű polimerek állítják helyre a károsodott területeket, a kutikulát egységessé teszik és lezárják. Használata: Samponozás után vigyünk fel 15-20ml terméket a hajhosszra és a hajvégekre. Masszírozzuk be és hagyjuk rajta 5 percig. Öblitsük le és formázzuk a hajat. kiszerelés: 150ml

Morphosis 2022 Restructure KIT Travel Size 2x50ml

2.990 Ft
Morphosis Restructure Csomag Travel Size tartalma: Morphosis Restructure sampon 50ml Szerkezetfelújító sampon Egy revitalizáló, szerkezetátalakító sampon mely kiterjeszti a szalonkezelések jótékony hatásait.  Fermentált rizs kivonatot, hialuronsavat, vegán kollagént és növényi eredetű peptideket tartalmaz, melyek belülről javítják a hajszálak szerkezetét. Morphosis 2022 Restructure kondicionáló 50ml Szerekezetfelújító kondicionáló Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, E-vitaminnal és egy 100%-ban növényi eredetű hosszantartó filmképző gyantával fejlesztve, megerősíti és helyreállítja a természetes hajszálakat.  

Morphosis 2022 Restructure KIT

11.990 Ft
Morphosis Restructure Csomag tartalma: Morphosis Restructure sampon 250ml Morphosis Restructure kondicionáló 250ml

Morphosis 2022 Restructure Revitalizing sampon 1000ml

22.750 Ft
Revitalizáló, előkészítő sampon - hajszerkezet újraépítő rendszer STEP 1 Gazdag fermentált rizs kivonatban, vegán kollagénben és növényi eredetű peptidekben, hialuronsavban, E-vitaminban és növényi glicerinben, mélyen tisztít, eltávolítja a szennyeződéseket ezzel varázsolva a hajat puhává és hidratálttá és felkészíti azt a regeneráló kezelésre. HASZNÁLATA Vigyen fel 10-15 ml terméket a haj mennyiségétől és hosszától  függően és masszírozza gyengéden. Öblítse ki jól, törölközővel alaposan törölje át, majd folytassa a 2. Lépéssel.  
 

Morphosis 2022 Restructure Express Filler 1000ml

22.750 Ft
Hajszerkezet újraépítő gél - hajszerkezet újraépítő rendszer STEP 2: Helyreállító hajzselé növényi eredetű peptidekkel. Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, E-vitaminnal és trimetil glicinnel gazdagítva tölti fel, javítja és alakítja át a hajszálakat. HASZNÁLATA Válassza szét a hajat vastag tincsekre és vigyen fel 15-20 ml terméket egy kefével a haj mennyiségétől és hosszától függően. Fésülje át a hajat alaposan az összetevők mélyebb beszívódása érdekében. Hagyja hatni 15-20 percig hőforrás alatt, öblítse jól ki majd törölje törölközőszárazra.  
 

Morphosis 2022 Restructure Precious Fluid 1000ml

22.750 Ft
Hajszerkezet javító fluid - hajszerkezet újraépítő rendszer STEP 3: Intenzív hajszelidítő kezelés. Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, növényi eredetű peptidekkel és egy 100%-ban növényi eredetű, hosszantartó filmképző gyantával gazdagítva javítja a hajszálak természetes szerkezetét, miközben simítja és feltölti a kutikulákat. Rendkívül puhává, selymessé és fényesség varázsolja a sérült hajat, egy igazán természetes hatást keltve. HASZNÁLATA Vigyen fel 15-20 ml terméket a haj mennyiségétől és hosszától független. Masszírozza be alaposan és hagyja rajta legalább 5 percig, majd öblítse ki jól és formázza.  
 

Morphosis 2022 Restructure Hajszerkezet Újraépítő Rendszer

68.250 Ft
STEP 1: Restructure Revitalising Shampoo Gazdag fermentált rizs kivonatban, vegán kollagénben és növényi eredetű peptidekben, hialuronsavban, E-vitaminban és növényi glicerinben, mélyen tisztít, eltávolítja a szennyeződéseket ezzel varázsolva a hajat puhává és hidratálttá és felkészíti azt a regeneráló kezelésre. HASZNÁLATA Vigyen fel 10-15 ml terméket a haj mennyiségétől és hosszától  függően és masszírozza gyengéden. Öblítse ki jól, törölközővel alaposan törölje át, majd folytassa a 2. Lépéssel. STEP 2: Restructure Express Filler Egy helyreállító hajzselé növényi eredetű peptidekkel. Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, E-vitaminnal és trimetil glicinnel gazdagítva tölti fel, javítja és alakítja át a hajszálakat. HASZNÁLATA Válassza szét a hajat vastag tincsekre és vigyen fel 15-20 ml terméket egy kefével a haj mennyiségétől és hosszától függően. Fésülje át a hajat alaposan az összetevők mélyebb beszívódása érdekében. Hagyja hatni 15-20 percig hőforrás alatt, öblítse jól ki majd törölje törölközőszárazra. STE 3: Restructure Preciuos Fluid Egy intenzív hajszelidítő kezelés. Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, növényi eredetű peptidekkel és egy 100%-ban növényi eredetű, hosszantartó filmképző gyantával gazdagítva javítja a hajszálak természetes szerkezetét, miközben simítja és feltölti a kutikulákat. Rendkívül puhává, selymessé és fényesség varázsolja a sérült hajat, egy igazán természetes hatást keltve. HASZNÁLATA Vigyen fel 15-20 ml terméket a haj mennyiségétől és hosszától független. Masszírozza be alaposan és hagyja rajta legalább 5 percig, majd öblítse ki jól és formázza.
Töltsd le itt az útmutatót!  

Morphosis 2022 Restructure KIT + Raffia Bag

9.590 Ft
Lepje meg magát, vagy szeretteit a nagyszerű Framesi Morphosis hajápoló szettel, most ajándék raffia táskával. Ez a táska tökéletes kiegészítő nyáron. A csomag tartalma: Morphosis Restructure sampon 250ml Szerkezetfelújító sampon Egy revitalizáló, szerkezetátalakító sampon mely kiterjeszti a szalonkezelések jótékony hatásait.  Fermentált rizs kivonatot, hialuronsavat, vegán kollagént és növényi eredetű peptideket tartalmaz, melyek belülről javítják a hajszálak szerkezetét. Morphosis 2022 Restructure kondicionáló 250ml Szerekezetfelújító kondicionáló Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, E-vitaminnal és egy 100%-ban növényi eredetű hosszantartó filmképző gyantával fejlesztve, megerősíti és helyreállítja a természetes hajszálakat. Ajándék fonott raffia neszesszer