AZ IGÉNY, A VÁLASZ

A szerkezeti károsodással, tónus- és súlyvesztéssel küzdő, száraznak, fénytelennek és dehidratáltnak tűnő haj leghatékonyabb gyógymódja ez a hajszál-újrastruktúráló kezelés. Három lépésben helyreállítja a kollagént és a fehérjéket, a haj a legsérültebb részein azonnal dúsabbá válik és megerősödik, így tökéletesen regenerálódik.
A professzionális kezeléshez, legalább négy alkalom javasolt: az első kettő két hét szünettel, aztán havonta egyszer.

Az otthoni karbantartó rituálé gyorsabban és hatékonyabban segít elérni a hosszantartóbb eredményeket.

KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK

A fermentált rizs kivonat egy exkluzív hipererjesztő folyamat során jön létre.  A vízben végzett enzimes előkezelés dúsítja a vizet az erjesztési folyamat előtt. A fermentációs folyamat 20%-kal növeli  az antioxidánsok erejét, 61%-kal a fehérjetartalmat és 200%-kal az aminosav tartalmat. Az eredmény egészséges, erős, hidratált és fényes haj.

A kénben gazdag növényi peptidek és aminosavak nagyon hasonlóak a hajkeratinhoz, rekonstruálják és pótolják a keratint a sérült hajban. A természetes hajszálak mélyen hidrofóbok, a nem poláris aminosavaktól függően. Ez az exklúzív növényi eredetű peptidkeverék javítja a haj hidrofób profilját így hatékonyabban táplálja a hajszál belső szerkezetét, mint a hidrolizált keratin keverék; növeli az olyan kulcsfontosságú elemek tartalmát, mint például a kén  és a hidrofób aminosavak, és helyreállítja a hajszálakat.

 

A vegán kollagén egy a fermentált szójababból származó növényi eredetű kollagén, különböző molekulatömeggel, gazdag aktív hatóanyagokban, mint például a peptidek, aminosavak, tejsav, vitaminok és Q10 koenzim. Azok az aktív alapanyagok, amelyek könnyen beszívódnak a bőrbe és a fejbőrbe növelik a sejtaktivitást és serkentik a vérkeringést, megelőzve ezzel a sejtek öregedését.

 

Morphosis 2022 Restructure sampon 250ml

5.870 Ft
Szerkezetfelújító sampon Egy revitalizáló, szerkezetátalakító sampon mely kiterjeszti a szalonkezelések jótékony hatásait.  Fermentált rizs kivonatot, hialuronsavat, vegán kollagént és növényi eredetű peptideket tartalmaz, melyek belülről javítják a hajszálak szerkezetét.
kiszerelés: 250ml

Morphosis 2022 Restructure sampon 1000ml

14.690 Ft
Szerkezetfelújító sampon Egy revitalizáló, szerkezetátalakító sampon mely kiterjeszti a szalonkezelések jótékony hatásait.  Fermentált rizs kivonatot, hialuronsavat, vegán kollagént és növényi eredetű peptideket tartalmaz, melyek belülről javítják a hajszálak szerkezetét.
kiszerelés: 1000ml

Morphosis 2022 Restructure kondicionáló 250ml

6.490 Ft
Szerekezetfelújító kondicionáló Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, E-vitaminnal és egy 100%-ban növényi eredetű hosszantartó filmképző gyantával fejlesztve, megerősíti és helyreállítja a természetes hajszálakat.
kiszerelés: 250ml

Morphosis 2022 Restructure kondicionáló 1000ml

14.900 Ft
Szerekezetfelújító kondicionáló Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, E-vitaminnal és egy 100%-ban növényi eredetű hosszantartó filmképző gyantával fejlesztve, megerősíti és helyreállítja a természetes hajszálakat.
kiszerelés: 1000ml

Morphosis 2022 Restructure Leave In Spray 150ml

6.990 Ft
Revitalizáló emulzió sérült hajra. Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, E-vitaminnal, egy 100%-ban növényi eredetű tartós filmképző gyantával és organikus többfunkciós UV-ellenes növényi eredetű komplexummal gazdagítva, melyek kondicionálják és felélesztik a hajat, ezzel varázsolva azt puhává és fényessé.
kiszerelés: 150ml

Morphosis 2022 Restructure Hair Beauty Elixir 150ml

19.990 Ft
Regeneráló, hajszerkezet építő hajmaszk gazdag fermentált rizskivonatban, növényi eredetű peptidekben, vegán kollagénben, phyto kollagénben és hialuronsavban. Helyreállítja a haj természetese rostszerkezetét. 100%-ban növényi eredetű polimerek állítják helyre a károsodott területeket, a kutikulát egységessé teszik és lezárják. Használata: Samponozás után vigyünk fel 15-20ml terméket a hajhosszra és a hajvégekre. Masszírozzuk be és hagyjuk rajta 5 percig. Öblitsük le és formázzuk a hajat. kiszerelés: 150ml

Morphosis 2022 Restructure KIT Travel Size 2x50ml

2.990 Ft
Morphosis Restructure Csomag Travel Size tartalma: Morphosis Restructure sampon 50ml Szerkezetfelújító sampon Egy revitalizáló, szerkezetátalakító sampon mely kiterjeszti a szalonkezelések jótékony hatásait.  Fermentált rizs kivonatot, hialuronsavat, vegán kollagént és növényi eredetű peptideket tartalmaz, melyek belülről javítják a hajszálak szerkezetét. Morphosis 2022 Restructure kondicionáló 50ml Szerekezetfelújító kondicionáló Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, E-vitaminnal és egy 100%-ban növényi eredetű hosszantartó filmképző gyantával fejlesztve, megerősíti és helyreállítja a természetes hajszálakat.  

Morphosis 2022 Restructure Revitalizing sampon 1000ml

22.750 Ft
Revitalizáló, előkészítő sampon - hajszerkezet újraépítő rendszer STEP 1 Gazdag fermentált rizs kivonatban, vegán kollagénben és növényi eredetű peptidekben, hialuronsavban, E-vitaminban és növényi glicerinben, mélyen tisztít, eltávolítja a szennyeződéseket ezzel varázsolva a hajat puhává és hidratálttá és felkészíti azt a regeneráló kezelésre. HASZNÁLATA Vigyen fel 10-15 ml terméket a haj mennyiségétől és hosszától  függően és masszírozza gyengéden. Öblítse ki jól, törölközővel alaposan törölje át, majd folytassa a 2. Lépéssel.  
 

Morphosis 2022 Restructure Express Filler 1000ml

22.750 Ft
Hajszerkezet újraépítő gél - hajszerkezet újraépítő rendszer STEP 2: Helyreállító hajzselé növényi eredetű peptidekkel. Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, E-vitaminnal és trimetil glicinnel gazdagítva tölti fel, javítja és alakítja át a hajszálakat. HASZNÁLATA Válassza szét a hajat vastag tincsekre és vigyen fel 15-20 ml terméket egy kefével a haj mennyiségétől és hosszától függően. Fésülje át a hajat alaposan az összetevők mélyebb beszívódása érdekében. Hagyja hatni 15-20 percig hőforrás alatt, öblítse jól ki majd törölje törölközőszárazra.  
 

Morphosis 2022 Restructure Precious Fluid 1000ml

22.750 Ft
Hajszerkezet javító fluid - hajszerkezet újraépítő rendszer STEP 3: Intenzív hajszelidítő kezelés. Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, növényi eredetű peptidekkel és egy 100%-ban növényi eredetű, hosszantartó filmképző gyantával gazdagítva javítja a hajszálak természetes szerkezetét, miközben simítja és feltölti a kutikulákat. Rendkívül puhává, selymessé és fényesség varázsolja a sérült hajat, egy igazán természetes hatást keltve. HASZNÁLATA Vigyen fel 15-20 ml terméket a haj mennyiségétől és hosszától független. Masszírozza be alaposan és hagyja rajta legalább 5 percig, majd öblítse ki jól és formázza.  
 

Morphosis 2022 Restructure Hajszerkezet Újraépítő Rendszer

68.250 Ft
STEP 1: Restructure Revitalising Shampoo Gazdag fermentált rizs kivonatban, vegán kollagénben és növényi eredetű peptidekben, hialuronsavban, E-vitaminban és növényi glicerinben, mélyen tisztít, eltávolítja a szennyeződéseket ezzel varázsolva a hajat puhává és hidratálttá és felkészíti azt a regeneráló kezelésre. HASZNÁLATA Vigyen fel 10-15 ml terméket a haj mennyiségétől és hosszától  függően és masszírozza gyengéden. Öblítse ki jól, törölközővel alaposan törölje át, majd folytassa a 2. Lépéssel. STEP 2: Restructure Express Filler Egy helyreállító hajzselé növényi eredetű peptidekkel. Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, E-vitaminnal és trimetil glicinnel gazdagítva tölti fel, javítja és alakítja át a hajszálakat. HASZNÁLATA Válassza szét a hajat vastag tincsekre és vigyen fel 15-20 ml terméket egy kefével a haj mennyiségétől és hosszától függően. Fésülje át a hajat alaposan az összetevők mélyebb beszívódása érdekében. Hagyja hatni 15-20 percig hőforrás alatt, öblítse jól ki majd törölje törölközőszárazra. STE 3: Restructure Preciuos Fluid Egy intenzív hajszelidítő kezelés. Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, növényi eredetű peptidekkel és egy 100%-ban növényi eredetű, hosszantartó filmképző gyantával gazdagítva javítja a hajszálak természetes szerkezetét, miközben simítja és feltölti a kutikulákat. Rendkívül puhává, selymessé és fényesség varázsolja a sérült hajat, egy igazán természetes hatást keltve. HASZNÁLATA Vigyen fel 15-20 ml terméket a haj mennyiségétől és hosszától független. Masszírozza be alaposan és hagyja rajta legalább 5 percig, majd öblítse ki jól és formázza.
Töltsd le itt az útmutatót!  

Morphosis 2022 Restructure KIT + Raffia Bag

Original price was: 11.990 Ft.Current price is: 9.590 Ft.
Lepje meg magát, vagy szeretteit a nagyszerű Framesi Morphosis hajápoló szettel, most ajándék raffia táskával. Ez a táska tökéletes kiegészítő nyáron. A csomag tartalma: Morphosis Restructure sampon 250ml Szerkezetfelújító sampon Egy revitalizáló, szerkezetátalakító sampon mely kiterjeszti a szalonkezelések jótékony hatásait.  Fermentált rizs kivonatot, hialuronsavat, vegán kollagént és növényi eredetű peptideket tartalmaz, melyek belülről javítják a hajszálak szerkezetét. Morphosis 2022 Restructure kondicionáló 250ml Szerekezetfelújító kondicionáló Fermentált rizs kivonattal, hialuronsavval, vegán kollagénnel, E-vitaminnal és egy 100%-ban növényi eredetű hosszantartó filmképző gyantával fejlesztve, megerősíti és helyreállítja a természetes hajszálakat. Ajándék fonott raffia neszesszer

Morphosis 2022 Restructure Hair Beauty Elixir Sachet 15ml

990 Ft
Regeneráló, hajszerkezet építő hajmaszk gazdag fermentált rizskivonatban, növényi eredetű peptidekben, vegán kollagénben, phyto kollagénben és hialuronsavban. Helyreállítja a haj természetese rostszerkezetét. 100%-ban növényi eredetű polimerek állítják helyre a károsodott területeket, a kutikulát egységessé teszik és lezárják. Használata: Samponozás után vigyünk fel 15-20ml terméket a hajhosszra és a hajvégekre. Masszírozzuk be és hagyjuk rajta 5 percig. Öblítsük le és formázzuk a hajat. kiszerelés: 15ml

Morphosis Restructure KIT 2024

11.990 Ft
Morphosis Restructure Csomag tartalma: Morphosis Restructure sampon 250ml Morphosis Restructure kondicionáló 250ml