GOLD Flexible Hair Spray 400ml

6.741 Ft
GOLD rugalmas tartást adó hajlakk Új design  - Új GOLD színvilág Nagyon komolyan vesszük a design-t és a hajformázás befejezését. Küldetésünk, hogy összekössük az organikus tudást a divatos külsővel. A szinergia megvalósult! Létrejött a testreszabott luxus az új GOLD-színű flakonokkal a GOLD befejező termékcsalád összes hajlakkjánál, megtestesítve egy kifinomult és természetes megjelenést. A nagy F betű segíti a könnyű eligazodást és a termék megtalálását a különböző termékek között, valamint identitást is kölcsönöz. Előremutató divatot teremtünk 100%-ban újrahasznosított anyagok felhasználásával. Fantasztikusan rugalmas formula. Könnyed kontroll - ez az egyedi kialakítású hajlakk rugalmas, fésülhető és puha hajat eredményez. Gyorsan száradó befejező termék, amely exkluzív elegye az igazi tökéletes végeredménynek. Ez a könnyed hajlakk tömeget és rugalmas hajtincseket kínál vibráló végeredménnyel. Nem hagy lerakódást a hajon.
 • tartás: 3/5
 • könnyed formula
 • ultra finom keverék
 • nem nehezíti el a hajat
 • ultra száraz
 • könnyen fésülhető
 • tökéletes kontyozáshoz
 • enyhe fényt ad
 • nem rakódik le a hajon
  Használata: 20-30 cm távolságból fújjunk a száraz hajra egy nagyon könnyed, rugalmas tartás eléréséhez Tipp: ideális kontyok készítéséhez és a könnyed, rugalmas tartáshoz. Nem nehezíti el a hajat.

GOLD Clay Wax

6.792 Ft
CLAY WAX 80 ml erős agyagos matt wax Nyers agyag wax a tökéletes matt hatás eléréséhez. Rugalmas, ugyanakkor erős tartást ad. HASZNÁLAT Oszlassa el a terméket az ujjain, majd vigye fel a száraz hajra. Formázza tetszés szerint. TIPP Keverje a GOLD Fiber wax-al a még rugalmasabb és fényesebb végeredmény érdekében.

GOLD Ten In ONE

6.792 Ft
GOLD Ten In ONE A termék 10 előnye: 1. Helyreállítja és hidratálja a száraz és sérült hajat. 2. Fényt, puhaságot és selymességet ad. 3. Meggátolja a gubancosodást és a szálló hajvégeket. 4. Színvédelem. 5. Kezeli és védi a hajvégeket. 6. Tökéletes gubancosodás gátlás. 7. Száraz és nedves hajra egyaránt alkalmazható, könnyebb kifésülhetőség. 8. Hosszan tartó végeredmény 9. Nincs rárakódó termék 10. Tömeget ad a hajnak EXTRA: Extrém magas argán és napraforgó olaj tartalmának, valamint Omega-6 zsírsav tartalmának köszönhetően luxus táplálást és antioxidáns hatást biztosít, miközben A és E vitaminnal látja el a hajat

HASZNÁLATA

Nedves hajon alkalmazva:

 • 20 cm-ről permetezzük a hajra
 • Fésüljük ki a hajat
 • Végezzük el a kívánt hajformázást hajszárítóval, hajvasalóval stb.
 • Használjunk bármilyen Gold finish terméket

A permet mennyisége függ a haj hosszától:

Hosszú hajnál: 5-10   Közepesnél: 3-6   Rövidnél: 2-4 permetezés szükséges

Száraz hajon alkalmazva

 • Permetezzük a tenyérbe
 • A tenyerünkkel vigyük fel a haj közepétől a végek felé haladva
 • Ha szükséges frissítsük fel a frizurát hajszárítóval vagy hajvasalóval
 • Használjunk bármilyen Gond finish terméket

A permet mennyisége függ a haj hosszától:

Hosszú hajnál: 2-4   Közepesnél: 2-3   Rövidnél: 1-2 permetezés szükséges

GOLD Volume Spray

6.537 Ft
GOLD VOLUME SPRAY 150 ML luxus hajtőemelő volume spray Volument adó spray a legújabb technológiával Hővédő tömegnövelő finish termék, amelynek segítségével látványos volument és vastagságot adunk hajunknak. HASZNÁLAT Nedves hajra fújjuk rá, leválasztásonként haladva, a tőtől a végek felé haladva, majd szárítsuk meg. Extra volumen eléréséhez fújjuk rá a száraz hajra és pár másodpercig szárítsunk rá. TIPP Ideális használni vagy újra használni akkor is, amikor a haj nem frissen mosott.

GOLD Texturizing Spray Wax

6.792 Ft
GOLD TEXTURIZING SPRAY WAX 200 ML GOLD textúrát adó spray wax vékonyszálú, erőtlen hajra A Gold textúrát adó spray wax arra lett kifejlesztve, hogy tömeget és textúrát adjon a gyenge, vékonyszálú és lettelen hajnak. Nagyobb, jobb minőségű és csodálatos hajkorona. Láthatatlan száraz spray amely hihetetlen volument és sexi textúrát kölcsönöz a hajnak. Használat előtt rázzuk fel. Fújjuk oda, ahol volument és textúrát szeretnénk látni. Tökéletes alternatíva hajlakk és wax között. Használat Fújjuk a száraz hajra a megfelelő mennyiséget és oszlassuk szét. Ismételjük meg ha szükséges. TIPP Tökéletesen használható akkor is, ha hajunk nem frissen mosott.

GOLD Styling Wax

6.792 Ft
GOLD STYLING WAX 80 ML erős tartást adó matt wax A tökéletes wax. Természetes, félszáraz finishelés erős tartással, amely egész nap tart. Minden hajtípusra. HASZNÁLAT Oszlassuk el a waxot a tenyerünkön majd vigyük fel a száraz hajra. Formázzuk tetszés szerint. TIPP A legjobb eredmény teljesen száraz hajon érhető el. Ideális vékony szálú hajra, mert nem nehezíti el.

GOLD Smoothing Cream

6.792 Ft
GOLD SMOOTHING CREAM 150 ML GOLD keratinos egyenesítő krém A tökéletes egyenesítő krém, amely hajunknak puhaságot, erőt és csodálatos textúrát ad egész napra. Hajunk fényes és gubancmentes lesz. UV és hővédelem. Minden hajtípusra. Használat Vigyük fel nedves hajra. Szárítsuk meg. Ideális hajegyesítésre. TIPP Minden hajtípusra. Keverjük a krémet a GOLD Silk Drops hajvégápoló olajjal amennyiben hajunknak még több fényre van szüksége a hajvégeken. Keverjük a krémet a GOLD argán olajjal, amennyiben hajunknak mégtöbb hidratálásra és fényre van szüksége.

GOLD Silk Drops

6.792 Ft
GOLD SILK DROPS 50 ML erősítő, szerkezet javító hajvégápoló olaj Selyem kivonat és pantenol tartalma puhítja, erősíti és újraépíti a hajat. UV védelmet ad. Hajszárításkor extra tömeget ad a hajnak. Használat Oszlassuk el száraz vagy nedves hajon. Fésüljük át. Extra volumen eléréséhez szárítsuk meg hajszárítóval. Tipp Ideális hosszabbított hajakhoz! Kombinálhatjuk más GOLD finish termékekkel a még tökéletesebb fény, ápolás és védelem érdekében.

GOLD Shine Mist

6.707 Ft
GOLD Shine Mist 200 ml GOLD Hajfény Spray 200 ml Könnyed hajfény spray amely meggátolja a gubancosodást és a szálló hajvégeket. Minden hajtípusra ideális, a festett és a keratinnal kezelt hajra is. Látványosan feljavítja az élettelen, természetesen vékonyszálú, hullámos és egyenes haj textúráját! Vibráló fényt kölcsönöz a hajnak, miközben hidratálja. Hajunk puha, hidratált és egészséges lesz. Használat Fújjuk rá a nedves vagy száraz hajra egyenletesen és hajunk csodálatosan fényes és ragyogó lesz. Tipp Tökéletes alkalmas akér a nem frissen mosott haj regenerálására, frissítésére.

GOLD Sea Water Cream

6.792 Ft
GOLD SEA WATER CREAM 150 ML tengervíz krém-zselé Folyékony krém-zselé amely tartást, tömeget és rugalmas textúrát ad a hajnak szárításkor. Igazi hercegnő frizura. Használat Oszlassuk el a nedves hajon a tövektől a hajvégek felé haladva. Szárítsuk meg . A végeredmény egy extra volumebű és textúrájú frizura. Tipp Használhatjuk alapozóként további styling termékek előtt. A 20-as évek világát lehet létrehozni például egy wax vagy egy hajlakk kombinációjával.. Oszlassuk el a nedves hajon, fésüljük át, formázzuk majd hagyjuk a zselét természetesen megszáradni.

GOLD Root Lift

6.792 Ft
GOLD ROOT LIFT - SPRAY MOUSSE 200ML hajtőemelő spray hab Könnyed spray hab amely csodaszép kiemelt és magas hajat alkot azonnal a tövektől. Így a vékonyszálú lelapult hajból egy természetes hatású erős hajkoronát varázsol. Hosszantartó, érezhető erőt és tartást ad a hajnak a tövektől kezdve. Precízen tehetjűk a habot a tövekhez az erre kifejlesztett csőr segítségével. Előnyök Fantasztikus tömeget és kontroll ad a hajnak már a töveknél Hosszantartó tömeg és fény Nem ragad, nem tapad. Használat Rázzuk fel alaposan használat előtt! Tiszta, hajra vigyük fel. Apply to clean, damp hair. Fújjuk közvetlenül a hajtövekre vagy olyan helyre ahol maximális tartást és volument szeretnénk. Fésüljük bele a hajba. Szárítsuk meg és formázzuk. TIPP Normál és vékonyszálú hajra ideális. Használjuk a GOLD Hajtőemelő spray habot a hajtőre, kombinálva a GOLD Delicious Foundation hajépítő kondicionálóval a hajhosszra és a hajvégekre a haj tökéletes táplálása és védelme érdekében. Tökéletes nagy volumenű elegáns frizurák készítéséhez.

GOLD Hair Spray

6.367 Ft
GOLD HAIR SPRAY 400 ML GOLD erős, rugalmas, hosszan tartó tartást adó hajlakk A Gold hajlakk fényt és kontrollt ad a hajnak, miközben megőrzi természetességét. Hosszan tartó erős tartás, amely formázható, könnyen kifésülhető. Nedvességtaszító. Minden hajtípusra. Használat Fújjuk rá a száraz hajra kb. 30cm távolságból. TIPP Ez egy professzionális hajlakk. Félig nedves félig száraz, így hajunkat tökéletesen tudjuk stylingolni. Használjuk tetszés szerint. Száradási ideje 15mp.

GOLD Fiber Wax

4.990 Ft
GOLD FIBER WAX 80 ML közepes tartást adó fényes wax Egyedi mikroszálas wax, amely tökéletes tartást és rugalmasságot ad. Adjunk a hajunknak egész nap tartó természetes és fényes stílust.. HASZNÁLAT Oszlassuk el a tenyerünkön és vigyük fel száraz vagy nedves hajra. Formázzuk tetszés szerint. TIPP A GOLD Fiber wax ideális minden hajtípusra és hajhosszra. Tökéletes finish termék száraz, hullámos hajra. Keverjük a GOLD Earth wax-al, a maximális tartás érdekében.

GOLD Fairy Dust 10g

6.707 Ft
GOLD FAIRY DUST 10G volument és textúrát adó hajpúder, színtelen, szagtalan Tömegnövelő és textúrát adó hajpúder. Azonnal cseppfolyóssá válik így a haj könnyedén beszívja. Az eredmény egy csodálatos tömegű haj egészen a haj tövétől. A legkönnyebb és leggyorsabb módja annak, hogy száraz hajunknak sexy tömeget adjunk pár másodperc alatt. Nincs súlya, nincs illata és áttetsző. Így ideális arra, hogy a festett hajnak textúrát adjunk. HASZNÁLAT Szórjuk rá a nedves vagy száraz hajra, a haj tövére, hogy volument és textúrát adjunk.

GOLD Dry Hair Spray

6.367 Ft
GOLD DRY HAIR SPRAY 400ML erős tartás adó száraz hajlakk Ez a gyors, száraz hajlakk erős tartást és hosszan tartó végeredményt ad. Gyorsan száradó formulája magas fényt és erős tartást ad a hajnak, miközben fantasztikus textúrát kapunk, igazi provokatív, nagytömegű megjelenést. ELŐNYÖK Súlytalan, nagyon száraz formulája maximális tartást és volument ad. Igazi befejező lakk. HASZNÁLAT Rázzuk fel használat előtt. 20-30cm távolságból gyengéden fújjuk rá a száraz hajra. Ismételjük meg az erősebb tartás érdekében. TIPP Hőhatással extra tartást és volument adhatunk a hajnak.

GOLD Delicious Foundation

6.792 Ft
GOLD DELICIOUS FOUNDATION 200 ML Prémium hajépítő kondicionáló Luxus tápláló hab-kondicionáló. Tökéletes alapot képez a hajnak, extra erős tartást ad a finisheléshez. Kiemeli a haj természetes saját egyéniségét. Hajunk gyönyörű, selymes és fényes lesz. HASZNÁLAT Rázzuk fel használat előtt! Vigyük fel a habot törölköző száraz hajra. Formázzuk tetszés szerint. TIPP Használhatjuk hővédő spraynek, tápláláshoz hogy hajunknak tökéletes textúrát és kontrollt adjunk. Minden hajhosszra ideális használni.

GOLD Curl Cream

6.792 Ft
GOLD CURL CREAM 150 ML energetizáló, természetes hatású göndörítő krém A GOLD göndörítő krém egy bennehagyható styling krém, amely hidratálja és erősíti a göndör hajat. A göndör illetve hullámos haj rugalmas tartást és ragyogó fényt kap. Tökéletes minden göndör/hullámos haj ápolásához. Korábban soha nem látott hullámokat képezhetünk! A göndör hajat kontroll alatt tartjuk miközben lágy, gubancmentes, egész nap tartó hullámokat képezhetünk. A haj szárítása nélkül is tartós, könnyed és természetes hullámokat alkothatunk HASZNÁLAT Oszlassuk el a nedves hajon. Hagyjuk a hajat magától megszáradni vagy használjunk diffúzort a haj szárításakor a tökéletes végeredmény eléréséhez. TIPP A krémet használhatjuk száraz hajon is, extrém volumen és textúra létrehozásához, rövid vagy akár hosszú hajon. Ideális hölgyeknek és férfiaknak egyaránt.

GOLD Argan Oil 50ml

6.792 Ft
GOLD ARGAN OIL 50 ML tömeget és fényt adó hidratáló hajvégápoló olaj Helyreállítja a haj természetes hidratáltságát. Tömeget és fényt ad. Az argán olaj behatol a hajszálakba és helyreállítj a károsodott területeket. A haj azonnal felszívja így helyreáll a természetes hidratáltság. A nedvességet bezárja a hajba, így az fényes és ragyogó lesz. Az argán olaj nem nehezíti el a hajat és nem rakódik rá. Visszaállítja a vegyileg kezelt vagy sokat egyenesített haj fényét, ragyogását. A haj színe vibráló lesz, megvédve az UV sugárzástól és a környezeti káros hatásoktól. Használat Vigyük fel száraz vagy nedves hajra. Fésüljük be. Szárítsuk meg hajszárítóval extra volume eléréséhez. TIPP Ideális festett és vékonyszálú hajra. Kiválóan használható hosszabbított hajakra. Kombinálható egyéb finish termékekkel a tökéletes volumen, hidratáltság, ápoltság és fény eléréséhez.