Gold Professional ammóniamentes krémhajfesték (100ml)

Tápláló ammóniamentes hajfesték olyan természetes tiszta organikus olajokkal feltöltve, mint az argán olaj vagy a fehér tajtékvirág olaj, melyek egyedülálló

Gold True Pigments 300ml

9.990 Ft
A GOLD VADONATÚJ SZÍNEZŐ RENDSZERE, AMELY IGAZÁN RABUL EJT! A legújabb technológiánkkal fejlesztettük, így a haj színárnyalatát hajkondicionálóba rejtett koncentrált

Gold Prémium Ammóniamentes Szőkítőpor

Ammónia mentes szőkítő por. Speciálisan a tökéletes szőkítéshez kialakítva. Krémes állaga lehetővé teszi a könnyű használatot. Maximum 7 árnyalat világosításához használható. Arany prémium színek, igazi áttörés a hajszínek világában. A növényi alapanyagok és a gazdag tápanyagok csodálatossá teszik a hajat. Természetes puhaság, simaság, és látványos ragyogás.
Kiszerelés: 500gr

Gold Stain Remover 150ml

Festékeltávolító kezelés kiszerelés: 150ml

Gold Prémium Ammóniamentes Szőkítőpor 1000g

Ammónia mentes szőkítő por. Speciálisan a tökéletes szőkítéshez kialakítva. Krémes állaga lehetővé teszi a könnyű használatot. Nutri-Strenght technológiával táplálja és erősít, hialuronsavas só összetevője védi és hidratálja a hajat a világosítási folyamat során.
  • akár 9 árnyalatnyi világosítás
  • rövidebb hatóidő - gyorsabb eredmény
  • nagyobb kiszerelés, kedvezőbb ár
  • Nutri-Strenght technológiával gazdagítva
  • Hialuronsavas sót tartalmaz
Személyre szabható pigmentáltság: Szabadon megválaszthatja a termékkel használt színt, ami lehetővé teszi az adott szinten előforduló nem kívánt tónusok semlegesítését. Fokozza a színkorrekciót GOLD Booster színeinek használatával: zöld, kék és ibolyaszín, amelyek segítenek a nemkívánatos pigmentáció csökkentésében. Könnyű megtalálni a megfelelő állagot: Az alkalmazott technikától és a világosítási folyamat kívánt eredményétől függően a megfelelő peroxiddal való kefveréssel szabáélyozhatja az állagot. A krémesebb állag érdekében legfeljebb 1:5 arányban (1 rész 000SS 4 rész porhoz) keverje össze 000SSS termékünkkel.
Kiszerelés: 1000gr