AZ ÖSSZES GOLD HAJFESTÉK PRÉMIUM KRÉMHAJFESTÉK. egyszerű koncepcióval rendelkezik: innovatív színek exkluzívan válogatott összetevőkkel a maximális ápolásért és eredményességért. Teljes mértékben ammónia, PPD és rezorcinol mentes. Mélyen táplálja a hajat hajfestés után.
Ez a mi választásunk.

Gold Professional ammóniamentes krémhajfesték (100ml)

Tápláló ammóniamentes hajfesték olyan természetes tiszta organikus olajokkal feltöltve, mint az argán olaj vagy a fehér tajtékvirág olaj, melyek egyedülálló

MELYEK AZOK AZ IRRITÁLÓ ANYAGOK, AMELYEKET NEM TARTALMAZ A GOLD PRÉMIUM KRÉMHAJFESTÉK:

REZORCINOL

A rezorcinol egy kémia vegyület, mely általában megtalálható a hajfestékekben. Szem-, és bőrirritációt és érzékenységet okozhat, nagy dózisban nagyon mérgező. Roncsolhatja a központi idegrendszert és légzési nehézségekhez vezethet. Káros hatással lehet az endokrin rendszerre, különösen a pajzsmirigy funkciókra.

AMMÓNIA

Az ammónia egy gáz. Színtelen és nagyon jellegzetes szaga van. Fodrászatokban való alkalmazása mind a fodrászok, mind pedig a vendégek számára hosszútávon jelentős egészségkárosodást okozhat. Az ammóniának való kitettség számos komoly egészségügyi probléma kialakulásához vezethet. Belélegezve irritálja és égeti a szemet, torkot, orrot. Magas koncentrációban erős köhögéshez, súlyos esetben fulladozáshoz is vezethet. Aki hosszútávon és rendszeresen ammónia gázzal vagy folyadékkal érintkezik, szem-, és bőrirritációt tapasztalhat, valamint maradandó sebek keletkezhetnek a szem szaruhártyáján, valamint kémiai égési nyomok figyelhetőek meg a bőrén és a tüdejében.

PPD

A PPD egy allergén anyag. Ez a hajfestékekben megtalálható kémiai vegyület a bőr gyulladásos állapotát idézheti elő, mely viszketéssel párosul. Néhány esetben a fejbőr és az arcbőr gyulladásos, kiütéses állapotához vezethet. A szemhéjak beduzzadhatnak, és az allergiás reakciók széles körű problémát okozhatnak. Néhány esetben a PPD-re való allergia csalánkiütéshez (a bőr felületének elszíneződése, sápadttá válása és duzzanatok megjelenése) , vagy túlérzékenységhez vezethet.

PARABÉNEK

A parabének széles felhasználhatóságú, mesterségesen előállított kémiai anyagok, melyeket pl. a szépségápolási termékekben és élelmiszerekben használnak fel a mikrobák elszaporodásának meggátolására. Ezek az anyagok felszívódhatnak a bőrön keresztül vagy a véren át, illetve az emésztőrendszeren keresztül is. A bőrgyógyászok és bőr specialisták szerint az egyik legnagyobb veszélyt az jelenti, hogy képes „leutánozni” az ösztrogén hormont az emberi szervezetben túlzott mennyiséget előidézve ezáltal. Mivel a hormonoknak alapvető feladatuk van az emberi szervezetben azzal, hogy számos biológiai funkciót stimulálnak, azok a kémiai anyagok, melyek „utánoznak” bizonyos hormonokat számos problémát okozhatnak a fájdalmaktól a komoly belső gyulladásokig egyaránt. Amikor ez bekövetkezik, elkezdünk hízni, a szervezet visszatartja a folyadékot, és megnő az esélye a rákos megbetegedéseknek. A parabének által előidézett ösztrogén alapú problémák különösen veszélyesek a terhes és szoptató nők számára.

MELYEK A GOLD PRÉMIUM KRÉMHAJFESTÉK FŐ HATÓANYAGAI:

ARGÁN OLAJ

Argania spinosa, mely Marokkói vasfaként is ismert, egy tüskés, örökzöld fa, mely DNy-Marokkó meszes, félsivatagos földjeiben őshonos.

Az argán olaj regeneráló és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. A zsírsav koncentráció revitalizálja a hajat; fényt és ragyogását biztosít a hajnak miközben visszaépíti a hajszálak természetes puhaságát és selymességét.

FEHÉR TAJTÉKVIRÁG OLAJ

A tajtékvirág olaj a közönséges fehér tajtékvirág magjából származik. Ez az évelő növény az USA ÉNY-i részén őshonos.

A fehér tajtékvirág olaj 98%-ban hosszú láncú zsírsavakat tartalmaz. Triglicerid tartalma sokkal magasabb, mint bármelyik másik növényi olajé. Egyedülálló hidratáló tulajdonsággal rendelkezik, és csodás fényt ad a hajnak.

ALPHA-BISABOLOL

Alpha-Bisabolol a kamilla fő alkotóeleme, mely jól ismert módon védi a bőrt minden őt érő környezeti hatástól. Köszönhetően jótékony hatásának, növeli a hajfejtés kényelmét.

MÉHVIASZ

A méhviaszt a méh dolgozók állítják elő miközben a méhkaptár sejtjeit építik. A méhviasz lépből való kinyeréséhez meleg vízzel megolvasztják és ledörzsölik annak felületéről.

A méhviasz képes arra, hogy csodálatos bőrápoló és bőrpuhító hatása révén táplálja a fejbőrt.

TECHNOLÓGIAI EMULGEÁLÓ

A lamellás szerkezet javítja a krémhajfesték diszperzióját, és lehetővé teszi, hogy a festék elérje a kérget, és hosszú időn keresztül elraktározódjon a festék a hajszálak mélyében. Továbbá védi azt az oxidációtól. Az eredmény egy sokkal tovább tartó és ragyogó hatás