Framesi regeneráló csomag

24.360 Ft 17.050 Ft


FRAMESI regeneráló csomag

tartalma:

MORPHOSIS SUBLIMIS OIL HIDRATÁLÓ SAMPON 250ml

Lágyan tisztítja meg a fejbőrt, miközben puhítja és hidratálja a hajszálakat. pH 5.5 Lágy habzású sampon, amely maximálisan használja az argán olaj csodálatos
tulajdonságait.

Fő hatóanyagok: hidratáló argán olaj, organikus eredetű gyümölcs kivonatok, anti-oxidáns E vitamin.

Textúra: áttetsző aranysárga folyadék.

Használati utasítás: masszírozzuk a sampont a hajtövektől haladva a hajvégek felé, különösen figyelve a száraz területekre. Hagyjuk a hajon pár percig, hogy a hatóanyagok bejussanak a hajszál külső rétegébe, majd alaposan öblítsük le jó meleg vízzel.
Ismételjük meg még egyszer a műveletet, ha szükséges.

MORPHOSIS SUBLIMIS OIL HIDRATÁLÓ KONDICIONÁLÓ 250ml

Normál és vékonyszálú hajra fejlesztve. Használatával hajunk hidratált, selymesen puha és könnyen kezelhető lesz. Könnyed formula, amely behatol a hajszál rostjaiba, átadva az argán olaj összes előnyét anélkül, hogy elnehezítenénk vele hajunkat és a hajvégeket.

Fő hatóanyagok: argán olaj hidratálásra, organikus eredetű gyümölcs kivonatok.

Textúra: folyékony fehér krém.

Használati utasítás: törölköző szárazra töröljük meg a hajat, majd tegyük rá a kondicionálót. Gyengéden masszírozzuk bele a hajba a hajszálak közepétől
a hajvégekig. Minimum 5 percig hagyjuk rajta, majd alaposan öblítsük le jó meleg vízzel.

MORPHOSIS SUBLIMIS OIL MÉLYHIDRATÁLÓ PAKOLÓKRÉM 250ml

A Framesi Morphosis Sublimis Oil Deep Treatment hidratáló lendületet ad a száraz hajnak! Ez a kezelés biztosítja a haj hidratálását és táplálását. A Framesi Morphosis Sublimis Oil Deep Treatment speciálisan vastag, durva vagy különösen száraz hajra készített formulával rendelkezik.

A Framesi Morphosis Sublimis Oil Deep Treatment argánolajat tartalmaz. Az argánolaj táplálja a haját és ragyogó fényt ad. A Framesi Morphosis Sublimis Oil Deep Treatment puhítja és erősíti a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt.

Framesi Morphosis Sublimis Oil mélyhidratáló kezelés:

Vastag, durva és száraz hajra
Hidratál
Táplál
Ragyogást ad
Megpuhít
Erősít

Használat: Használjon kis mennyiségű Framesi Morphosis Sublimis Oil mélyhidratáló pakolókrémet. Osszlassa el a pakolókrémet a nedves hajon. 3-5 percet hagyjuk hatni. Alaposan öblítse le.

FOR-ME 124 GLOSS ME SPRAY 150ml