SHOP

GOLD Repair Shampoo & GOLD Repair Conditioner & GOLD Somoothing Cream Pack

23.870 Ft 16.870 Ft


A csomag tartalma:

REPAIR SHAMPOO 250 ML
Gold sampon sérült, vegykezelt hajra, szulfát és parabén-mentes

Szulfát és parabén-mentes sampon amely kifejezetten a sérült, erőtlen, vegyileg károsodott hajra lett kifejlesztve. Erős antioxidáns tartalmú így védi a hajat a fizikai és a kémiai károsodástól. Búza és keményítő proteinjei segítségével helyreállítja és megerősíti a hajat miközben ricinus olaj tartalma meggátolja a szálló hajvégeket. Védi a hajat az UV sugárzástól, a hőhatásokkal szemben és fokozottan színvédő.

Használat
Vigyük fel a nedves hajra, mossuk meg alaposan kétszer, majd a tökéletes eredmény elérése érdekében fejezzük be a haj ápolását a GOLD sérült hajra kifejlesztett kondicionálójával.

REPAIR CONDITIONER 250 ML
Gold kondicionáló sérült, vegykezelt hajra, szulfát és parabén-mentes

Gubanctalanító, szulfát és parabén-mentes kondicionáló, amely kifejezetten a sérült, erőtlen, vegyileg károsodott hajra lett kifejlesztve. Erős antioxidáns tartalmú így védi a hajat a fizikai és a kémiai károsodástól. Búza és keményítő proteinjei segítségével helyreállítja és megerősíti a hajat miközben ricinus olaj tartalma meggátolja a szálló hajvégeket. Védi a hajat az UV sugárzástól, a hőhatásokkal szemben és fokozottan színvédő.

Használat
Vigyük fel a kondicionálót a frissen mosott hajra, 2-3 percet hagyjuk hatni, majd bő vízzel öblítsük és szárítsuk meg.

SMOOTHING CREAM 150 ML
GOLD keratinos egyenesítő krém

A tökéletes egyenesítő krém, amely hajunknak puhaságot, erőt és csodálatos textúrát ad egész napra. Hajunk fényes és gubancmentes lesz. UV és hővédelem. Minden hajtípusra.

Használat
Vigyük fel nedves hajra. Szárítsuk meg. Ideális hajegyesítésre.

TIPP
Minden hajtípusra. Keverjük a krémet a GOLD Silk Drops hajvégápoló olajjal amennyiben hajunknak még több fényre van szüksége a hajvégeken. Keverjük a krémet a GOLD argán olajjal, amennyiben hajunknak mégtöbb hidratálásra és fényre van szüksége.