"Teremtjük a DIVATOT – diktáljuk a JÖVŐT"

TÖRTÉNETÜNK

A GOLD professzionális hajápolást a fodrászat iránti szenvedélyünk hozta létre. Sokéves termékfejlesztési tapasztalat párosult Skandinávia vezető kémikusainak és stylistjainak tapasztalatával.

Természetes hatóanyagú termékeink valódi teljesítményt és hosszan tartó végeredményt nyújtanak. Hajápoló termékeink alap filozófiája: „Megfelelni a jövő kihívásainak és megteremteni a jövőt!” Termékeink a természet adta hatóanyagokat tartalmazzák.

CSÚCSKATEGÓRIÁJÚ FEJLESZTÉS

Termékeink hatóanyagait elsődlegesen megújuló alapanyagforrásból nyerjük. Kizárólag létfontosságú olajokat, növényeket és természetes antioxidánsokat használunk. A GOLD termék palettája innovatív és funkcionális termékekből áll. Termékeink egyaránt megfelelőek a hölgyek és az urak számára, maximális kreativitást és tökéletes végeredményt garantálva.

INNOVATÍV ÉS FUNKCIONÁLIS TERMÉKEK

A GOLD egy skandináv DIVATHÁZ amely a hajápolásra és hajfestésre fókuszál kizárólag természetes és „zöld” hatóanyagok használatával. Termékeink NEM TARTALMAZNAK parabént, ammóniát, szulfátokat, PPD-t és resorcinolt. Cégünk tagja a PETA állatvédelmi szervezetnek. Hiszünk a tiszta és természetes világban és a divatban.

“Víziónk egy Skandiván Fashion House létrehozása, amely nem csupán egy általános hajápoló márka.” Egy olyan márkáé, amely nem tartalmaz többet 50 terméknél és túl sok festék árnyalatnál.  Így elkerüljük azt, hogy termékeink személytelenné váljanak, és a polcon végezzék „halott” termékként vagy azt, hogy túl sok festékünk legyen hasznosság nélkül. A világpiacon azt látjuk, hogy számos márka azt a növekedési utat választja, hogy egyre több termékkel jelentkezik. Egy DIVATHÁZ-nak az a feladata, hogy mindig a leginnovatívabb termékeket kínálja lefedve a legújabb igényeket. Ez azt jelenti, hogy termék kínálatunk általában a legjobb 25-30 terméket tartalmazza nagy részben VEGAN termék családunkban. Számunkra alapvetően fontos, hogy a luxus külsőt kombináljuk a tökéletes minőséggel. Termékeinknek az általunk meghatározott legszigorúbb szabványoknak kell megfelelniük: a gyártásuk során kizárólag megújuló forrásokból dolgozunk, tiszta esszenciális olajokat, növényi kivonatokat és természetes antioxidánsokat használunk. Mivel a gyártás is Skandináviában zajlik, így garantálni tudjuk a termékek kiváló minőségét.”

Forradalmian új festékrendszerünk „Gold Premium Hair Colours” megváltoztatja a fodrászok gondolkodását arról, hogy hogyan használjunk egy festéket. Festékünk argán és fehér tajtékvirág olajat tartalmaz, amelyek egyedi keverésével sokkal egyszerűbb és hatékonyabb a festés, mint azelőtt… Őszintén szólva ámulatba ejtően jó. Azon túl, hogy egyszerűen használható olyan mintha cukorral dolgoznánk, annyira kellemesen édeskés az illata. Nagyon büszkék vagyunk a festékcsaládunkra. 2,000 modellen történt tesztelése után kijelenthetjük, hogy festékünk hihetetlenül vibráló, tápláló és fedi az őszt. Ammónia, resorcinol, PPD és parabén-mentes.”

ZÖLD TERMÉKCSALÁD

A Gold környezetkímélő hajápoló termékcsaládot Dániában és Svédországban fejlesztik és gyártják. A termékek megfelelnek a legszigorúbb kozmetológiai minőségbiztonsági előírásoknak, melyen Dániában és Ausztráliában a legszigorúbbak a világon. A Gold hajápoló termékek nagy részben VEGAN termékek.

MAXIMÁLIS HATÓANYAG MINŐSÉG

Alapvetésünk ugyanaz a filozófia volt, mint a bőrápolás és az elfogyasztott étel közötti összefüggés. A Gold termékei teljesítményre, erőre és tartósságra lettek kifejlesztve. Ha mélyebben megnézzük a hatóanyagokat, akkor azt látjuk, hogy a Gold minden esetben olyan helyről szerzi be azokat, ahol organikus mikro gazdálkodás folyik a természet maximális tiszteletben tartása mellett. Így biztosítjuk termékeink lehető legmagasabb minőségét.