Framesi Digitális Katalógus

CSAK PROFESSZIONÁLIS.

A Framesi elkötelezett a fodrászok felé. Küldetésünk, hogy sikerükért dolgozzunk azáltal, hogy magas minőségű funkcionális termékeket kínálunk számukra professzionális szolgáltatásokkal segítve a mindennapi munkájukat.

DIVAT.

A divat szorosan egybeforr a Framesivel. Folyamatosan frissítjük termék kínálatunkat, képanyagainkat és kollekcióinkat mindig követve az aktuális divat irányzatokat.

MEGBÍZHATÓ.

Mindig az embert helyezzük a középpontba a cég stratégiai tervezésekor. Tesszük mindezt azért, mert szeretünk a fodrászokkal együtt dolgozni. Szeretjük a fodrászok fantasztikus világát és kreativitását.

framesi fodrász eszközök

Cégünk erősen elkötelezett a fodrászok irányába. Ez azt jelenti, hogy úgy gondolkodunk, úgy fejlesztünk és tervezünk, ahogy azt ők is tennék, hogy a legjobb végeredmény születhessen… tesszük mindezt 72 éve!  Megadunk minden eszközt ahhoz, üzletük sikeresebb lehessen (új vendégek, több szolgáltatás, újabb és újabb vágástechnikák és színvariációk) amit kínálni tudnak. Minden kizárólag a Framesi ügyfelek számára elérhető! Továbbá nem gyártunk más cégeknek termékeket.

Az olasz divat igazi friss íz világát, amit több, mint 80 országba exportálunk világszerte. A FRAMESI egy igazi partner, ahol a fodrász mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy prémium minőségben tudjon szolgáltatni. A termékektől kezdve a szolgáltatásokon és oktatásokon át egészen az üzletfejlesztésig mindent.

A FRAMESI termékeit minden hölgynek (és úrnak) ajánljuk, aki szebben és elegánsabban szeretne kinézni miközben követi a legfrissebb divat irányzatokat!

Évente kétszer egy olyan eszközt, kollekciós magazint adunk partnereink kezébe, amelynek segítségével folyamatosan megújulnak és mindig a legfrissebb divat irányzatok szerint tudnak terméket illetve szolgáltatást (vágást, színeket) kínálni vendégeik számára. Ezáltal a FRAMESI márkával dolgozó szalonok valódi divat központokká válnak, ahol a vendégek mindig a legfrissebb irányzatokból választhatnak.

A FRAMESI által tagja lesz egy igazi divat családnak, ahol mindenki fontos számunkra. A FRAMESI 80,000 fodrász nagy családja világszerte. Ők mindannyian annyira FRAMESI családtagok, mind mi a cégnél. Ahol a mi sikerünk az ő sikerük, ahol az ő sikerük a mi sikerünk is. Ez az oka annak, hogy az elmúlt 5 év alatt a FRAMESI megduplázta árbevételét, hiszen a FRAMESI nem más, mint 80,000 elkötelezett részvényes sikercége.

A végfelhasználóknak, vagyis a lakosságnak garantáljuk a legtrendibb és legdivatosabb termékeket és a legfrissebb olasz divatot az összes FRAMESI szalonban.

A FRAMESI széles termék kínálattal rendelkezik. Teljes termék portfólió, amely a legkisebb szalontól a legnagyobb szalonig ki tudja szolgálni a fodrászok igényeit. Kínálatunkban vannak olyan induló csomagok és promóciók, amelyek segítségével egy új partner meg tudja érezni az igazi FRAMESI életérzést.