Irodánk

Hair Spa Kft.

2040 Budaörs Gyár utca 2.
Fashion Trend Center
Telefon: +36 30 469 6870
Email: info@hairspa.hu
www: hairspa.hu

Székhely: 8800 Nagykanizsa, Kinizsi utca 2/A.
Telephely: 2040 Budaörs, Gyár utca 2.
Adószám: 24830502-2-20
Cégjegyzékszám: 20 09 074026

Írj nekünk!


  Adatkezelési nyilatkozat

  Cégünk a  HairSpa Kft. a kizárólagos magyarországi forgalmazója a vadonatúj fejlesztésű skandináv GOLD Professional Haircare nagy részben VEGÁN fodrász márkának, a világ egyik legrégebbi és legpatinásabb fodrászati márkájának, a Framesi Professional-nek, valamint a világ egyik leginnovatívabb fejlesztésű prémium és VEGÁN hajkefe márkájának, a német IKOO termék családnak.

  Az általunk képviselt márkákat a magas minőség, a környezet tudatos fejlesztés és gyártás, a minőségi, egészséges és természetes alapanyagok, a letisztult, elegáns megjelenés és kategóriájuk legjobb ár/érték aránya jellemzi. Hajápoló termékeink kizárólag a fodrászok által érhetőek el a lakosság számára!

  Márkáink legfontosabb ismérve a rendkívül erős környezet tudatosság, amely a felhasznált alapanyagoktól kiindulva a teljes gyártási és kutatás/fejlesztési folyamatainkat jellemzi, egészen a csomagolásig!

  A kiváló minőségre mindhárom általunk forgalmazott márka esetében az a szemléletmód a garancia, ahogyan megközelítjük a mai modern hajápolást, figyelembe véve a legmagasabb elvárásokat, amelyet a fogyasztók támasztanak termékeink felé.

  GOLD Professional Haircare alapkoncepciója az volt, hogy alkossunk egy olyan mai, modern, minden igénynek megfelelő kompakt termékcsaládot, amely egyszerű, ámde nagyon pontos választ ad a piaci igényekre. A megoldás egy VEGÁN termékcsalád amely teljes szalon koncepciót kínál mindazon fodrászok számára, akik magas minőséggel, egészséges és egészség tudatos termékekkel szeretnék kiszolgálni vendégeiket. A koncepció tartalmaz egy prémium festékrendszert (ammónia, resorcinol, ppd és parabén-mentes), egy komplett ápoló valamint egy komplett stlying-finish termék családot.

  Framesi Professional egy igazi világcég, 82 országban 45,000 fodrász dolgozik a márkával, 5 levédett szabadalommal, 3 akadémiával, 2 művészeti/oktató csapattal szolgálja partnereit. Minden igényt kielégítő széles termék koncepció jellemzi, ahol mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő termékcsaládot. 5 festékrendszer (ammóniával és ammóniamentesen, fizikai színező stb.) egyenesítő rendszer, hajépítés, hajproblémák kezelése, 20 másodperces melírtechnika, évente egy fantasztikus nagy nemzetközi fodrász show 1500 részvevővel, hogy csak párat említsünk a FRAMESI meseszerűen tökéletes rendszeréből.

  Az IKOO prémium VEGÁN gubanctalanító hajkeféi, melyek a kínai tradicionális orvostudomány segítségével lettek kifejlesztve, fésüléskor gyógyító hatást gyakorolnak a meridiánokra, ezáltal a fésülködés igazi wellness élménnyé válik.

  Főbb szempontjaink a fodrászok kiszolgálásban: magas színvonalú elméleti és gyakorlati oktatási rendszer, személyre szabott szalontréning, innovatív, trendi és egészséges termék kínálat, folyamatos, gyors és precíz áruellátás, promóciós ajánlatok egész évben, szakmai előrelépés valamint nemzetközi fodrász rendezvényeken való részvételi lehetőség.

  Ha Önnek fontos a MINŐSÉG, a minőségi anyagok használata, a KÖRNYEZET TUDATOSSÁG, az egészséges életmód és a magas színvonalú személyre szabott kiszolgálás, keressen meg minket, egy személyes megbeszélés során még alaposabb betekintést kaphat márkáinkról, oktatási rendszerünkről és szolgáltatásainkról.