GOLD Sleep Potion Pillow Spray 100ml

From 6.952 Ft
Alvást segítő spray Új termék - Új design Nagyon komolyan vesszük a design-t és a hajformázás befejezését. Küldetésünk, hogy összekössük az organikus tudást a divatos külsővel. Az elegáns termék megjelenítés valódi megkülönböztetett figyelmet kapott, ami segíti a könnyed használatot. A fehér szín jelzi a lágy, pihentető és természetes kifejezést. Előremutató divatot teremtünk 100%-ban újrahasznosított anyagok felhasználásával. Pihentető formula A természet erejével megszabadít a stressztől és valós kikapcsolódást nyújt. Vége az álmatlan éjszakáknak. A levendula ereje és a gondosan kiválasztott növényi olajak nyugtató hatásukkal érzékelhetően növelik az alvás minőségét.
  • megszabadít a stressztől
  • nyugtató hatás
  • minőségi alvás
  • friss érzet
  • nagyon kifinomult formula
  • könnyed használat
  • 100% vegán
  Használata: alaposan rázzuk fel, majd 20-30 cm távolságból fújjunk a párnánkra 2-3 permetet. Tipp: használhatjuk relaxáló légfrissítőként is. Permetezzük a levegőbe a szobánkban. Vagy akár fújjuk direktben a gyertya lángjára egy egyedi illatvilág megismeréséhez.

GOLD Luxury Reborn folyékony szappan és kézápoló krém bársony szütyőben

13.980 Ft
Tartalma: GOLD REBORN – FOLYÉKONY SZAPPAN 300ML Luxus folyékony szappan a tiszta és hidratált kezekhez. GOLD REHYDRATE – KÉZKRÉM 300ML Luxus kézkrém argán és kókusz olajjal. Kezünk egész nap hidratált lesz. Ajándék bársony szütyővel

GOLD Luxury hidratáló kézápoló krém

6.990 Ft
GOLD Luxury hidratáló kézápoló krém Luxus kézkrém argán és kókusz olajjal. Kezünk egész nap hidratált lesz. Ajándék bársony szütyővel Kiszerelés: 300 ml

GOLD Luxury Reborn folyékony szappan

6.990 Ft
GOLD REBORN – FOLYÉKONY SZAPPAN Luxus folyékony szappan a tiszta és hidratált kezekhez. Kiszerelés: 300 ml

GOLD Quick Tan Spray 250ml

GOLD luxus barnító spray hosszan tartó eredménnyel Instant, luxus, hosszan tartó formulája hihetetlenül természetes, napokig tartó színt kölcsönöz bőrünknek. A luxus és a ragyogás új dimenziója exkluzív élménnyel. Nem fogja meg a textíliákat. Mindig színazonos és azt a természetesen gyönyörű árnyalatot kapjuk, amire mindig is vágytunk. Elsődlegesen arcra és dekoltázsra használjuk, de a teljes testre is használható. Hatóanyagai: természetes cukrok, aloe vera és E vitamin. Használat Alaposan rázzuk fel, 30cm távolságból fújjuk a bőrfelületre körkörös mozdulatokkal. Hagyjuk 1 percig száradni. Teljes száradásig ne érintsük a lefújt bőrfelületet. Tipp Bőrünk felülete tele van elhalt bőrhámsejtekkel. Minél vékonyabb a felső réteg, annál könnyebben dörzsölődik le a fújt barnaság. Ha a barnítás előtt eltávolítjuk a felesleges, elhalt hámsejteket akkor lényegesen hosszabban tartó végeredményt érhetünk el. Fontos, hogy NE olajos felületre vigyük rá a barnítót, mert az olaj meggátolja a barnítást. Bőrünket vízbázisú hidratálóval kezeljük minden fürdés után, így megnövelhetjük barnaságunk élettartamát. Sötétebb tónus eléréséhez 5 perc után ismételjük meg a kezelést. A barnító spray használata mellet nyugodtan napozhatunk.