Kedves Fodrász kollégák!

Az elmúlt években több száz végzett fodrászt képzett tovább a Hair Spa Hungary oktatói csapata szalontréning keretében, mind Gold Professional Haircare, mind Framesi Professional Hair Fashion termékcsaládjainkat illetően. Felméréseink és tapasztalataink alapján, törekedtünk egy olyan egységet képezni a professzionális fodrász hallgató és oktató között, amivel minden felmerülő igényt, tökéletesen ki tudunk elégíteni.

Rendszerünk különlegessége

Cégünk Gold és Framesi tréningjeinek teljes költsége INGYENES a kedves Partnerek számára.
Tapasztalataink alapján, az egyik legfontosabb tényező egy fodrász munkáját illetően, az idő.
Idő a tanulásra a munkára, vendégekre és a fejlődésre.

Mi mindezt egy nagy egység csomagban nyújtjuk a fejlődni vágyó fodrászok számára, ugyanis nem szükséges időt szánni valamelyik nagyvárosba való eljutásra, nem kell ott hagynia a szalonban a vendégeit, hisz mi látogatjuk meg őt.

HairSpa szalontrening
HairSpa szalontrening
HairSpa szalontrening
HairSpa szalontrening

Mit kell tenni ha szalontréninget szeretnék?

A Fodrásznak nincs más dolga, mint hívni a +36-30-469-68-70-es telefonszámot, írni az info@hairspa.hu címre vagy felvenni az értékesítőjével a kapcsolatot és időpontot egyeztetni. Ezt követően találnia kell vendégkörében egy nehezebb, számára is problémát jelentő hajszín megfestésére szolgáló vendéget, akin oktatónk prezentálhatja a kiválasztott festék rendszer egyedülálló működési technológiáját.

A szalontréning menetrendje

Oktatónkkal előzetesen leegyezteti a szalontréninget igénybe vevő fodrász a festeni kívánt modell alap színét, eddigi festés történetét és az elérni kívánt színt. A szalonba érkezés után, analízist végez a szalontréner, melyben dokumentálja a modell hajtő, hajközép és hajvég
színét. Fontos figyelembe venni az ősz haj jelenlétét és annak %-os meghatározását. Oktatónk felméri a haj állapotát és a munkafolyamatot vázolja a fodrásznak. Amennyiben szükséges, előkezelést vagy visszapigmentálási folyamatot végez. A szalontréning festéstől függően 3-6 órát vesz igénybe igénytől és feladatoktól függően.

Legyen részese Ön is a különleges oktatási rendszerünk egyik legfelkapottabb formájának.