Akciók

Válassz, melyik általunk forgalmazott márka akciójára vagy kíváncsi!

Framesi logo
Gold logo
ikoo logo

Kiárusítás

Kifutó termékek a legjobb áron!

Bain de Terre – Green Tea tömegnövelő kondicionáló 400ml

990 Ft
Színvédő balzsam zöldtea kivonattal. Vastagabb, teltebb hatású haj. A puha és selymes hajról az argán és monoi olajok gondoskodnak. Használat: Vigye fel a nedves, tiszta hajra, masszírozza át és öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Bain de Terre – Málnás-szilvás színfokozó kondicionáló 300ml

990 Ft
Erősíti a lila árnyalatot a világostól a sötét barna hajig. Málna és szilva illatával és hatóanyagaival. Felhasználja a gyógynövények erejét. Használat: Vigye fel a tiszta, nedves hajra. Öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Bain de Terre – Shea vajas és vadgyömbéres kondicionáló 400ml

990 Ft
Kondicionáló hőtől károsodott hajra. Felhasználja a gyógynövények erejét. Használat: Vigye fel a tiszta, nedves hajra. Öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien., CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Bain de Terre – Vérnarancs kondicionáló 300ml

990 Ft
Színfokozó kondicionáló vérnarancs és golgotavirág illattal, amely erősíti a vörös árnyalatot szőkétől a barnáig. Használat: Vigye fel a tiszta, nedves hajra. Öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc, Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Senscience – Balance kondicioláló 300ml

990 Ft
Kondicionáló normál hajra, amely biztosítja a haj optimális hidratáltsági szintjét. Használat: Vigye fel a tiszta, nedves hajra. Öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Senscience Smooth – simító kondicionáló 300ml

990 Ft
Simító kondicionáló, amely meggátolja a göndör, rakoncátlan vagy hullámos haj begubancolódását. Használat: Vigye fel a tiszta, nedves hajra. Öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Senscience True Hue színtartósság növelő kondicionáló 300 ml – festett hajra

990 Ft
Festett hajra. Hatékonyan segíti megőrizni a festett haj színét és fényét. Használat: Vigye fel törölköző száraz hajra. Öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International. Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Senscience True Hue Violet kondicionáló 300 ml – festett hamvas – ősz hajra

990 Ft
Őszülő, ősz vagy világosszőke hajra. Táplálja, és védi a hajat, miközben 27%-al csillogóbbá teszi. Használat: Vigye fel a törülköző száraz hajra, majd öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Senscience V6 Intenzív Hidratáló, puhító, simító kezelés

9.990 Ft
Erős és hatékony szalonkezelés, amely azonnal hidratálja a száraz hajat miközben csodálatos fényt ad neki. A haj érzékelhetően simább, lágyabb és ragyogóbb lesz. Mélyen hidratálja a hajat miközben javítja a simaságát és a fényét. Mélyen hidratálja és felépíti a hajat. Megpuhítja, megszelidíti a hajat. Kisimítja a gubancos, kócos, sprőd hajat. Növeli a haj csillogását, ragyogását. Nem nehezíti el. 1 tubus (25ml) elegendő: 2-3 rövid hajra vagy 1-2 vállig érő hajra vagy 1 hosszú hajra. Ezen adatok tájékoztató jellegűek, a haj vastagságától és állapotától függően eltérhetnek. Használat: A hajat kétszer mossuk meg. Alaposan leöblítjük, törölköző száraz állapotba hozzuk. Tiszta, nedves hajra vigyük fel. Hagyjuk rajta 5 percig. Alaposan öblítsük le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.