Akciók

Válassz, melyik általunk forgalmazott márka akciójára vagy kíváncsi!

Framesi logo
Gold logo
ikoo logo

Kiárusítás

Kifutó termékek a legjobb áron!

Bain de Terre – Green Meadow gubanctalanító 237ml

990 Ft
Általános bennehagyható gubanctalanító kezelés. Könnyed gubanctalanító spray, megvédi a hajat a fésülés által okozott károsodástól. Normál és száraz hajra ajánlott. A haj kezelhetővé válik. Csökkenti a hajhullást. Megszünteti a szálló hajat. A haj selymesen lágy és egészségesen fényes lesz. Használjuk vágáshoz, mert speciális formulája miatt a vágás könnyed lesz. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Bain de Terre – Green Tea tömegnövelő kondicionáló 400ml

990 Ft
Színvédő balzsam zöldtea kivonattal. Vastagabb, teltebb hatású haj. A puha és selymes hajról az argán és monoi olajok gondoskodnak. Használat: Vigye fel a nedves, tiszta hajra, masszírozza át és öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Bain de Terre – Málnás-szilvás színfokozó kondicionáló 300ml

990 Ft
Erősíti a lila árnyalatot a világostól a sötét barna hajig. Málna és szilva illatával és hatóanyagaival. Felhasználja a gyógynövények erejét. Használat: Vigye fel a tiszta, nedves hajra. Öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Bain de Terre – Passion Flower kondicináló 400ml

990 Ft
Telítő kondicionáló, amely hosszantartó csillogást biztosít a festett hajnak az UV fényvédőnek köszönhetően. Felhasználja a gyógynövények erejét. Hsználat: Vigye fel a tiszta, nedves hajra. Öblítse le. Összetevők: lást Ingredients. Gyártó Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa KFT.

Bain de Terre – Shea vajas és vadgyömbéres kondicionáló 400ml

990 Ft
Kondicionáló hőtől károsodott hajra. Felhasználja a gyógynövények erejét. Használat: Vigye fel a tiszta, nedves hajra. Öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien., CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Bain de Terre – Vérnarancs kondicionáló 300ml

990 Ft
Színfokozó kondicionáló vérnarancs és golgotavirág illattal, amely erősíti a vörös árnyalatot szőkétől a barnáig. Használat: Vigye fel a tiszta, nedves hajra. Öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc, Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Bain de Terre Lavander színfokozó levendulás kondicionáló 300ml

Semlegesíti a rezes árnyalatokat, ragyogóvá teszi a szőke, a melírozott, az ezüstös/szürkés természetes, vagy festett árnyalatokat. Megvédi a hajat és láthatóan fokozza a színt, hosszantartó színvédelmed adva. Minden hajtípusra ajánlott, akár festett, akár természetes árnyalatú Parabénmentes. Használat: Vigye fel a tiszta, nedves hajra. Öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Bain de Terre Macadamia Oil tápláló kondicionáló 1000ml

Helyreállítja és fenntartja a haj egészséges ragyogását. Tökéletes vékony szálú és normál hajra. Színvédő. Parabén-mentes. Használat: Vigye fel a tiszta, nedves hajra. Öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Senscience – Balance kondicioláló 300ml

990 Ft
Kondicionáló normál hajra, amely biztosítja a haj optimális hidratáltsági szintjét. Használat: Vigye fel a tiszta, nedves hajra. Öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Senscience – Brillant Defense-hajfényspray 50ml

990 Ft
Ragyogó fényt ad a hajnak, óvja a nap károsító hatásától. Tökéletes benne hagyható kondicionáló. Használat: 20-25cm-ről permetezze be a nedves vagy száraz haj hosszát. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Senscience Proformance Actif Mist spray – 150 ml

990 Ft
Benne hagyható hidratáló és kondicionáló spray. Megvédi a hajat a kiszáradástól és a környezet káros hatásaitól. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Senscience Proformance Design Zselé – 150 ml

990 Ft
Erős tartást adó zselé. A haj egész nap tartja magát. Testet és fényt ad a hajnak miközben ellenáll a külső nedvességnek. Nem épül rá a hajszálakra, hatását egész nap kifejti. Nedves vagy száraz hajra alkalmazza. Minden hajtípusra ideális. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Senscience Smooth – simító kondicionáló 300ml

990 Ft
Simító kondicionáló, amely meggátolja a göndör, rakoncátlan vagy hullámos haj begubancolódását. Használat: Vigye fel a tiszta, nedves hajra. Öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Senscience True Hue színtartósság növelő kondicionáló 300 ml – festett hajra

990 Ft
Festett hajra. Hatékonyan segíti megőrizni a festett haj színét és fényét. Használat: Vigye fel törölköző száraz hajra. Öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International. Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Senscience True Hue Violet kondicionáló 300 ml – festett hamvas – ősz hajra

990 Ft
Őszülő, ősz vagy világosszőke hajra. Táplálja, és védi a hajat, miközben 27%-al csillogóbbá teszi. Használat: Vigye fel a törülköző száraz hajra, majd öblítse le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Senscience V6 Intenzív Erősítő, tartást adó kezelés

9.990 Ft
Intenzív szalonkezelés, amely helyreállítja és megerősíti a szerkezetében gyenge, vegykezelt hajat. A haj azonnal kezelhetővé válik és visszanyeri fényét. Megerősíti a hajszálakat, ezáltal ellenállóbb lesz a töredezettség ellen. Erősíti és felépíti a hajat, védi, kisimítja a kutikulát. Fényt, rugalmas tartást ad a hajnak. Megszünteti a szálló hajvégeket. Nem nehezíti el. Használat: A hajat kétszer mossuk meg. Alaposan leöblítjük, törölköző száraz állapotba hozzuk. Tiszta, nedves hajra vigyük fel. Hagyjuk rajta 5 percig. Alaposan öblítsük le. 1 tubus (25ml) elegendő: 2-3 rövid hajra vagy 1-2 vállig érő hajra vagy 1 hosszú hajra. Ezen adatok tájékoztató jellegűek, a haj vastagságától és állapotától függően eltérhetnek. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Senscience V6 Intenzív Hidratáló, puhító, simító kezelés

9.990 Ft
Erős és hatékony szalonkezelés, amely azonnal hidratálja a száraz hajat miközben csodálatos fényt ad neki. A haj érzékelhetően simább, lágyabb és ragyogóbb lesz. Mélyen hidratálja a hajat miközben javítja a simaságát és a fényét. Mélyen hidratálja és felépíti a hajat. Megpuhítja, megszelidíti a hajat. Kisimítja a gubancos, kócos, sprőd hajat. Növeli a haj csillogását, ragyogását. Nem nehezíti el. 1 tubus (25ml) elegendő: 2-3 rövid hajra vagy 1-2 vállig érő hajra vagy 1 hosszú hajra. Ezen adatok tájékoztató jellegűek, a haj vastagságától és állapotától függően eltérhetnek. Használat: A hajat kétszer mossuk meg. Alaposan leöblítjük, törölköző száraz állapotba hozzuk. Tiszta, nedves hajra vigyük fel. Hagyjuk rajta 5 percig. Alaposan öblítsük le. Összetevők: lásd Ingredients. Gyártó: Zotos International Inc. Darien, CT, USA. Forgalmazó: Hair Spa Kft.

Aktuális akcióink

Lejárt akcióink