GOLD Come True Conditioner 1000ml

19.465 Ft
GOLD Come True Conditioner 1000 ml Érezd a fiatalság forrását amely a puha, fényes és kortalan hajat eredményez. Ez a szulfát és parabén-mentes kondicionáló a porcelán virág és a lila orchidea forradalmian egyedi olaját és kivonatait használja. Revitalizálja hajunkat, helyreállítja a hidratáltságát és fényét. Hajunk csodálatos fényes lesz gazdag textúrával. UV védelem. 100% Vegan. Használata: Vigyük fel a kondicionálót a frissen mosott hajra, 2-3 percet hagyjuk hatni, majd bő vízzel öblítsük és szárítsuk meg.

GOLD Come True Conditioner 250ml

9.087 Ft
GOLD Come True Conditioner 250 ml Hagyjuk, hogy a kifinomult porcelánvirág és lila orchidea kivonat tökéletes szinergiát alkosson a hajszálakban. Hagyjuk egy kicsit megállni az időt és engedjük, hogy a gondosan válogatott olajok annyira mélyen táplálják és hidratálják a hajunkat, hogy hajminőségünk a gyermekkorunk érintetlen, natúr, utánozhatatlan érzetét keltsék. Hagyjuk hajunkat elképesztően puhává és fényessé válni.
 • mélyen hidratál
 • természetes hullámok
 • védi a festett haj színét
 • pH érték: 4
 • UV védelem
 • 100% Vegan
Használata: használjuk a Dream sampon után a folyamat befejezésére, vigyük fel a törölköző nedves hajra. Hagyjuk rajta 3-4 percig, majd alaposan öblítsük le jó meleg vízzel.  

GOLD Dream Shampoo 1000ml

18.692 Ft
GOLD Dream Shampoo 1000 ml Hajunkat felébreszti és a hagyományos állapotból a csodálatos állapotba repíti el. Ez a fiatalító szulfát és parabén-mentes sampon, a porcelán virág és a lila orchidea kivonatok segítségével, megerősíti hajunk belső struktúráját és ultra hidratálást ad. Hajunk csodálatosan fényes lesz gazdag textúrával. UV védelem. 100% Vegan.

GOLD Dream Shampoo 250ml

8.917 Ft
GOLD Dream Shampoo 250 ml Eljött az ideje annak, hogy beteljesítsük álmainkat a tökéletes hajápolással kapcsolatban. Érzéki, kifinomult és elképesztően nőies! A Dream sampon a luxus új dimenziójába repít el bennünket köszönhetően egyedi porcelánvirág esszenciájának. Egy olyan erőnek, amely eddig nem ismert simaságot nyújt. Lila orchidea kivonata támogatja a hajszál belső erejét, így hajunk hidratált és bámulatosan fényes lesz.
 • növeli a hidratáltsági szintet
 • támogatja a haj belső erejét
 • védi a festett haj színét
 • UV védelem
 • pH érték: 5
 • szulfát-, és parabén-mentes
 • 100% Vegan.
Használata: kis mennyiséget vigyünk fel a nedves hajra (koncentrált termék). Majd alaposan öblítsük le és folytassuk a haj ápolását Gold Come True kondicionálóval a még tökéletesebb eredmény elérése érdekében.  

GOLD Healing Bond 300ml

22.092 Ft
GOLD Healing Bond 300 ml A hajerősítés új dimenziója. Egyedülálló módon képes behatolni mélyen a hajszálba egészen a kortexbe, hogy új hidrogén és ionkötéseket hozzon létre, amelyek megjavítják a hajszál belső keratin szerkezetét. A végeredmény egy erős, rugalmas és fényes haj. Növeli a haj színtartósságát, kondicionálja és védi a külső környezeti hatásoktól. FŐ HATÓANYAGOK - Hydroxypropyl gluconamide, hidrolizált quinoa, hidrolizált búzaprotein és rizskorpa olaj GOLD HEALING BOND – FESTÉSKOR ÉS SZŐKÍTÉSKOR Csökkenti haj károsodását és a töredezettséget, védi a belső kötéseket és növeli a hajszál ellenálló képességét. Önállóan is használható, mint egy hajszerkezet építő kezelés vagy kombinálva a Vitamin Miracle termékkel egy igazi mély luxus hajkezeléshez. Használati utasítás: SZŐKÍTÉS ÉS HAJFESTÉS – KÖTÉSERŐSÍTÉS – CSAK SZALONKEZELÉS Használati utasítás abban az esetben, amikor a Healing Bond-ot a hajszálak megerősítésére és védelmére használjuk a kötések helyreállításával festés és szőkítés alkalmával. HAJFESTÉSKOR STEP1 – keverjünk össze a tálban 3ml Healing Bondot 30ml hajfestékkel, adjuk hozzá a festékhez szükséges előhívó mennyiségét STEP2 – vigyük fel a hajra, mint normál hajfestés esetén, hagyjuk a hajon a festés hatóidejére STEP3 – alaposan mossuk le a hajat a hajnak megfelelő samponnal, majd töröljük meg törölköző szárazra STEP4 – vigyünk fel a hajra 15-20ml Vitamin Miracle terméket, hogy tökéletesen lezárjuk a hajszerkezetet – hatóidő: 10-20perc (nincs hőhatás!) STEP5 – alaposan öblítsük le, majd formázzuk a hajat kedvenc GOLD styling termékeinkkel SZŐKÍTÉSKOR STEP1 – keverjünk össze a tálban 10ml Healing Bondot 30gr szőkítőporral, adjuk hozzá a szőkítőporhoz szükséges előhívó mennyiségét STEP2 – vigyük fel a hajra, mint normál szőkítés esetén, hagyjuk a hajon a szőkítés hatóidejére STEP3 – alaposan mossuk le a hajat a hajnak megfelelő samponnal, majd töröljük meg törölköző szárazra STEP4 – vigyünk fel a hajra 15-20ml Vitamin Miracle terméket, hogy tökéletesen lezárjuk a hajszerkezetet – hatóidő: 10-20perc (nincs hőhatás!) STEP5 – alaposan öblítsük le, majd formázzuk a hajat kedvenc GOLD styling termékeinkkel GOLD HEALING BOND ÖNÁLLÓ KEZELÉS – CSAK SZALONKEZELÉS Használati utasítás abban az esetben, amikor a Gold Healing Bond-ot önálló hajkezelésként használjuk. STEP1 – mossuk meg a hajat a hajnak megfelelő GOLD samponnal, majd töröljük meg törölköző szárazra STEP2 – vigyünk fel a hajra 20ml Healing Bondot, majd oszlassuk el egyenletesen STEP3 – hagyjuk a hajon hőhatás mellett (búra vagy klimazon) 10 percre STEP4 – alaposan öblítsük le, használjuk a hajnak megfelelő GOLD kondicionálót, öblítsük le alaposan, majd formázzuk a hajat kedvenc GOLD styling termékeinkkel

GOLD Luxury Bag Set

16.944 Ft

A csomag tartalma:

 • GOLD Dream Sampon 250 ml
 • GOLD Come True Kondicionáló 250 ml
 • GOLD Luxury Bag 46x34cm
 

GOLD Dream Sampon 250ml:

Eljött az ideje annak, hogy beteljesítsük álmainkat a tökéletes hajápolással kapcsolatban. Érzéki, kifinomult és elképesztően nőies! A Dream sampon a luxus új dimenziójába repít el bennünket köszönhetően egyedi porcelánvirág esszenciájának. Egy olyan erőnek, amely eddig nem ismert simaságot nyújt. Lila orchidea kivonata támogatja a hajszál belső erejét, így hajunk hidratált és bámulatosan fényes lesz.
 • növeli a hidratáltsági szintet
 • támogatja a haj belső erejét
 • védi a festett haj színét
 • UV védelem
 • pH érték: 5
 • szulfát-, és parabén-mentes
 • 100% Vegan.
Használata: kis mennyiséget vigyünk fel a nedves hajra (koncentrált termék). Majd alaposan öblítsük le és folytassuk a haj ápolását Gold Come True kondicionálóval a még tökéletesebb eredmény elérése érdekében.  

GOLD Come True Kondicionáló 250ml:

Hagyjuk, hogy a kifinomult porcelánvirág és lila orchidea kivonat tökéletes szinergiát alkosson a hajszálakban. Hagyjuk egy kicsit megállni az időt és engedjük, hogy a gondosan válogatott olajok annyira mélyen táplálják és hidratálják a hajunkat, hogy hajminőségünk a gyermekkorunk érintetlen, natúr, utánozhatatlan érzetét keltsék. Hagyjuk hajunkat elképesztően puhává és fényessé válni.
 • mélyen hidratál
 • természetes hullámok
 • védi a festett haj színét
 • pH érték: 4
 • UV védelem
 • 100% Vegan
Használata: Használjuk a Dream sampon után a folyamat befejezésére, vigyük fel a törölköző nedves hajra. Hagyjuk rajta 3-4 percig, majd alaposan öblítsük le jó meleg vízzel.  

GOLD Metamorphic szett

106.242 Ft
GOLD Metamorphic szett EXKLUZÍV LUXUS INTENZÍV SZALONKEZELÉS Valódi luxus és személyre szabott hajkezelés a szalonokban. A Healing Bond és a Vitamin Miracle kombinációja. Tartalma: 2x Gold Healing Bond 300ml 2x Gold Vitamin Miracle 300ml 6x Gold Vitamin Miracle 100ml Használati utasítás: 2 LÉPCSŐS INTENZÍV HAJSZERKEZET ÉPÍTŐ KEZELÉS – CSAK SZALONKEZELÉS Használati utasítás 2 lépcsős intenzív hajszerkezet építő kezelés esetén, amikor a Gold Healing Bond és a Vitamin Miracle kombinálva van használva: a 2 komponens együttes használatával fantasztikus eredményeket érünk el a hajszerkezet, a hidrogén és ionkötések valamint a haj hidratáltságának helyreállítása érdekében.
HAJ ÁLLAPOTA ANYAGMENNYISÉG
ENYHÉN KÁROSODOTT HAJ 5ml Healing Bond-ot összekeverünk 15ml Vitamin Miracle-el
KÖZEPESEN KÁROSODOTT HAJ 10ml Healing Bond-ot összekeverünk 15ml Vitamin Miracle-el
ERŐSEN KÁROSODOTT HAJ 15ml Healing Bond-ot összekeverünk 15ml Vitamin Miracle-el
STEP1 – mossuk meg a hajat a hajnak megfelelő GOLD samponnal, majd töröljük meg törölköző szárazra STEP2 – vigyünk fel a hajra a fenti táblázat szerinti anyagmennyiséget, majd oszlassuk el egyenletesen STEP3 – hagyjuk a hajon 15-20 percre (nincs hőhatás!) STEP4 – alaposan öblítsük le, használjuk a hajnak megfelelő GOLD kondicionálót, öblítsük le alaposan, majd formázzuk a hajat kedvenc GOLD styling termékeinkkel

GOLD Vitamin Miracle 100ml

7.642 Ft
GOLD Vitamin Miracle 100 ml (Csoda Vitamin) – Újgenerációs Biomimic sejtmásolás technológia (lemásoljuk a természet által alkotott sejteket). A forradalmi fejlesztés lényege: az emberi hajban lévő eredeti keratin protein sejteket memorizáljuk és lemásoljuk a peptidek aminosav szerkezeti elemeivel, ezáltal sikerül a haj leginkább károsodott területeit újraépítenünk és kondicionálnunk. Ez az intelligens helyreállító technológia, amelynek alapja az emberi sejtek másolása biomimic technológiával lehetővé teszi, hogy a haj leginkább károsodott területeit állítsuk vissza eredeti állapotukra. Soha nem látott minőségben állítjuk vissza a haj eredeti állapotát, kezdve a kutikula leginkább károsodott részeivel eljutva a hajszálak tövétől a hajvégekig. A hajszál élettel telített lesz, hajunk, ezáltal egészséges lesz és ragyogóvá válik. Erősít, táplál miközben lágyságot és selymességet ad hajunkak. 100% VEGÁN TERMÉK.  FŐ HATÓANYAGOK - Biomimetic Keratin, szűz Moringa Oleifera kivonat, Ceramide és Argán Olaj GOLD VITAMIN MIRACLE – FESTÉS UTÁN Minden esetben használjuk festés/szőkítés szolgáltatás után! Lezárja a hajszálakat, hogy a festék molekulák minél tovább bent maradjanak. Hidratálja a hajat miközben fényt és puhaságot kölcsönöz neki. Tökéletes otthoni hajkezelés, hogy hajunk hidratált és egészséges maradjon. Használati utasítás: GOLD VITAMIN MIRACLE 100% VEGÁN KEZELÉS – SZALON/OTTHONI KEZELÉS Használati utasítás abban az esetben, amikor a Gold Vitamin Miracle-t önálló hajkezelésként használjuk. STEP1 – mossuk meg a hajat a hajnak megfelelő GOLD samponnal, majd töröljük meg törölköző szárazra STEP2 – vigyünk fel a hajra 15-20ml Vitamin Miraclet, majd oszlassuk el egyenletesen STEP3 – hagyjuk a hajon 10-20 percre (nincs hőhatás!) STEP4 – alaposan öblítsük le, majd formázzuk a hajat kedvenc GOLD styling termékeinkkel (nem kell kondicionálót használni, mivel a Vitamin Miracle tökéletesen bezárja a hajszerkezetet. Ezt a kezelést minden esetben alkalmazzuk festés/szőkítés után! Tökéletesen bezárja a hajszálak szerkezetét, ezáltal benntartja a festék molekulákat és a nedvesség tartalmát. Hajunk egészségesen fényes és puha lesz.

GOLD Vitamin Miracle 300ml

17.842 Ft
GOLD Vitamin Miracle 300 ml (Csoda Vitamin) – Újgenerációs Biomimic sejtmásolás technológia (lemásoljuk a természet által alkotott sejteket). A forradalmi fejlesztés lényege: az emberi hajban lévő eredeti keratin protein sejteket memorizáljuk és lemásoljuk a peptidek aminosav szerkezeti elemeivel, ezáltal sikerül a haj leginkább károsodott területeit újraépítenünk és kondicionálnunk. Ez az intelligens helyreállító technológia, amelynek alapja az emberi sejtek másolása biomimic technológiával lehetővé teszi, hogy a haj leginkább károsodott területeit állítsuk vissza eredeti állapotukra. Soha nem látott minőségben állítjuk vissza a haj eredeti állapotát, kezdve a kutikula leginkább károsodott részeivel eljutva a hajszálak tövétől a hajvégekig. A hajszál élettel telített lesz, hajunk, ezáltal egészséges lesz és ragyogóvá válik. Erősít, táplál miközben lágyságot és selymességet ad hajunkak. 100% VEGÁN TERMÉK.  FŐ HATÓANYAGOK - Biomimetic Keratin, szűz Moringa Oleifera kivonat, Ceramide és Argán Olaj GOLD VITAMIN MIRACLE – FESTÉS UTÁN Minden esetben használjuk festés/szőkítés szolgáltatás után! Lezárja a hajszálakat, hogy a festék molekulák minél tovább bent maradjanak. Hidratálja a hajat miközben fényt és puhaságot kölcsönöz neki. Tökéletes otthoni hajkezelés, hogy hajunk hidratált és egészséges maradjon. Használati utasítás: GOLD VITAMIN MIRACLE 100% VEGÁN KEZELÉS – SZALON/OTTHONI KEZELÉS Használati utasítás abban az esetben, amikor a Gold Vitamin Miracle-t önálló hajkezelésként használjuk. STEP1 – mossuk meg a hajat a hajnak megfelelő GOLD samponnal, majd töröljük meg törölköző szárazra STEP2 – vigyünk fel a hajra 15-20ml Vitamin Miraclet, majd oszlassuk el egyenletesen STEP3 – hagyjuk a hajon 10-20 percre (nincs hőhatás!) STEP4 – alaposan öblítsük le, majd formázzuk a hajat kedvenc GOLD styling termékeinkkel (nem kell kondicionálót használni, mivel a Vitamin Miracle tökéletesen bezárja a hajszerkezetet. Ezt a kezelést minden esetben alkalmazzuk festés/szőkítés után! Tökéletesen bezárja a hajszálak szerkezetét, ezáltal benntartja a festék molekulákat és a nedvesség tartalmát. Hajunk egészségesen fényes és puha lesz.