AZ IGÉNY, A VÁLASZ

A gyenge haj összefügghet a túlzott faggyúval, amelynek lerakódásai csökkentik a vérellátást és eltömítik a tüszőket, ezzel elvékonyítva a hajat mely így elveszti mechanikai ellenállását. Tanúsított biotechnológiai formulájának köszönhetően, ez a hajerősítő rituálé faggyúszabályozó és értágító hatással bír, mely serkenti a keringést, táplálja és stimulálja a tüszőket, ezzel erősebb és rugalmasabb hajat eredményezve. Látható, tanúsítható eredménnyel.

KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK

A szőlő őssejtek, hidrolizált rukkola és dió kivonattal peptideket és nélkülözhetetlen tápanyagokat tartalmaznak, amelyek serkentik a sejtanyagcserét és csökkentik a hajhullást.

A kulcsfontosságú összetevők növelik a fejbőr és a tüszők vitalitását és élettartalmát, javítják a mikrokeringést és hatékonyan védik a sejteket az oxidatív károsodástól.

I Tri-C-Peptidek

 

Vanillilbutil-éter

 

Morphosis 2022 Reinforcing Sampon 250ml

5.870 Ft
Hajdúsító, hajhullás elleni sampon zsíros fejbőrre, különösen férfiaknak Egy megerősítő sampon, mely része lehet egy hajhullás elleni kezelésnek; alkalmas zsíros fejbőrre, különösen férfiak számára. Szőlő őssejt kivonattal, B6 és E vitaminnal, mentollal és argininnel gazdagítva. A hosszantartó masszírozás serkenti a mikrokeringést.
kiszerelés: 250ml

Morphosis 2022 Reinforcing Sampon 1000ml

14.690 Ft
Hajdúsító, hajhullás elleni sampon zsíros fejbőrre, különösen férfiaknak Egy megerősítő sampon, mely része lehet egy hajhullás elleni kezelésnek; alkalmas zsíros fejbőrre, különösen férfiak számára. Szőlő őssejt kivonattal, B6 és E vitaminnal, mentollal és argininnel gazdagítva. A hosszantartó masszírozás serkenti a mikrokeringést
kiszerelés: 1000ml

Morphosis 2022 Reinforcing Energizing Spray 150ml

7.190 Ft
Energizáló kezelés a fejbőrnek és a gyenge hajnak. 14 funkcionális összetevő segítésével támogatja és terjeszti ki a hajhullás elleni kezelés* hatását, ilyenek például a  növényi őssejt kivontok, arginin és trimetil-glicin, inozitol, E és B6 vitamin, magnézium, mentol, növényi keratin és a tisztító vörösszőlő-, gyömbér- és tömjénkivonatok. Jótékony tápanyagokat juttat a bőrbe. Sűrűvé és rugalmassá teszi a hajat, a nélkül, hogy elnehezítené.
kiszerelés: 150ml

Morphosis 2022 Reinforcing Activator 7ml

21.890 Ft
Erősítő aktiváló szérum gyenge hajra, alkalmas érzékeny fejbőrökre, különösen férfiaknak. Serkenti a mikrokeringést, növeli az oxigénáramlást és stimulálja a haj természetes növekedését, miközben megerősíti annak szerkezetét. Felmelegíti a fejbőrt jótékony hatásokkal. Ennek a hajhullás elleni* kezelésnek az igazolt hatékonysága a 20 funkcionális összetevőből álló formulájának köszönhető, mint például az exkluzív Tri-C-Peptides™ biotechnológia, szőlő őssejt kivonat, azelainsav, Cink-PCA, arginin, trimetil-glicin és a B6-, E- és H-vitaminok.
kiszerelés: 12x7ml

Morphosis 2022 Reinforcing KIT

49.650 Ft
Morphosis Reinforcing csomag tartalma: Morphosis Reinforcing Sampon 250ml Hajdúsító, hajhullás elleni sampon zsíros fejbőrre, különösen férfiaknak Egy megerősítő sampon, mely része lehet egy hajhullás elleni kezelésnek; alkalmas zsíros fejbőrre, különösen férfiak számára. Szőlő őssejt kivonattal, B6 és E vitaminnal, mentollal és argininnel gazdagítva. A hosszantartó masszírozás serkenti a mikrokeringést 2x Morphosis Reinforcing Activator 12x7ml Erősítő aktiváló szérum gyenge hajra, alkalmas érzékeny fejbőrökre, különösen férfiaknak. Serkenti a mikrokeringést, növeli az oxigénáramlást és stimulálja a haj természetes növekedését, miközben megerősíti annak szerkezetét. Felmelegíti a fejbőrt jótékony hatásokkal. Ennek a hajhullás elleni* kezelésnek az igazolt hatékonysága a 20 funkcionális összetevőből álló formulájának köszönhető, mint például az exkluzív Tri-C-Peptides™ biotechnológia, szőlő őssejt kivonat, azelainsav, Cink-PCA, arginin, trimetil-glicin és a B6-, E- és H-vitaminok.  

Morphosis 2022 Reinforcing Home KIT

26.990 Ft
Morphosis Reinforcing csomag tartalma: Morphosis Reinforcing Sampon 250ml Hajdúsító, hajhullás elleni sampon zsíros fejbőrre, különösen férfiaknak Egy megerősítő sampon, mely része lehet egy hajhullás elleni kezelésnek; alkalmas zsíros fejbőrre, különösen férfiak számára. Szőlő őssejt kivonattal, B6 és E vitaminnal, mentollal és argininnel gazdagítva. A hosszantartó masszírozás serkenti a mikrokeringést Morphosis Reinforcing Activator 12x7ml Erősítő aktiváló szérum gyenge hajra, alkalmas érzékeny fejbőrökre, különösen férfiaknak. Serkenti a mikrokeringést, növeli az oxigénáramlást és stimulálja a haj természetes növekedését, miközben megerősíti annak szerkezetét. Felmelegíti a fejbőrt jótékony hatásokkal. Ennek a hajhullás elleni* kezelésnek az igazolt hatékonysága a 20 funkcionális összetevőből álló formulájának köszönhető, mint például az exkluzív Tri-C-Peptides™ biotechnológia, szőlő őssejt kivonat, azelainsav, Cink-PCA, arginin, trimetil-glicin és a B6-, E- és H-vitaminok.