AZ IGÉNY, A VÁLASZ

Néha a hajritkulás érzékeny fejbőrrel társulhat: az irritáció és fájdalom kombinálva van a hajszál vékonyságával, mely kevésbe ellenálló a húzásnak.

Ennek a sűrűsítő rituálénak a célja hogy megerősítse egyaránt a hajat és a fejbőrt. Értágító hatása elősegíti az ásványi anyagok és vitaminok felszívódását, miközben nyugtatja és védi a fejbőrt, így a haj újra dús és erős lesz. A Morphosis Densifying kezelés kulcsfontosságú összetevői és a biotechnológiája tanúsított, látható eredményeket biztosít a haj szerkezetében is.

KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK

Az alma őssejtek a liposzómákba vannak mikrokapszulázva, így még mélyebben tudnak behatolni a fejbőrbe. Gazdag peptidekben és a sejtanyagcseréhez nélkülözhetetlen tápanyagokban. Ez az összetevő növeli a fejbőr sejtjeinek és tüszőinek vitalitását és élettartamát.

Tri-C-Peptidek

Vanillil-butil-éter

Morphosis 2022 Densifying KIT

49.650 Ft
Morphosis Densifying Csomag tartalma: Morphosis Densifying Sampon 250ml Hajdúsító, hajhullás elleni sampon érzékeny fejbőrre, különösen hölgyeknek Alma őssejt kivonattal, argininnel, E és B6 vitaminokkal, magnéziummal és mentollal gazdagítva ez a  sűrűsítő sampon része lehet egy hajhullás elleni kezelésnek; alkalmas érzékeny fejbőrökre, különösen nőknek. A hosszantartó masszírozás serkenti a bőr mikrokeringését. 2x Morphosis Densifying Activator 12x7ml Hajdúsító szérum, hajhullás ellen, érzékeny fejbőrre, különösen hölgyeknek Egy sűrűsítő aktiváló szérum gyenge hajra, alkalmas érzékeny fejbőrökre, különösen nőknek. Serkenti a mikrokeringést, növeli az oxigénáramlást és stimulálja a haj természetes növekedését, miközben megerősíti annak szerkezetét. Felmelegíti a fejbőrt jótékony hatásokkal. Ennek a hajhullás elleni* kezelésnek az igazolt hatékonysága a 19 funkcionális összetevőből álló gazdag formulájának köszönhető, mint például az alma őssejt kivonat, az exkluzív Tri-C-Peptides™ biotechnológia, a vanillil-butil-éter, magnézium, Nigella olaj, arginin és trimetil-glicin, B6-, E- és H-vitamin, Cink-PCA, azelainsav és a hidrolizált olíva kivonat.

Morphosis 2022 Densifying Activator 7ml

21.890 Ft
Hajdúsító szérum, hajhullás ellen, érzékeny fejbőrre, különösen hölgyeknek Egy sűrűsítő aktiváló szérum gyenge hajra, alkalmas érzékeny fejbőrökre, különösen nőknek. Serkenti a mikrokeringést, növeli az oxigénáramlást és stimulálja a haj természetes növekedését, miközben megerősíti annak szerkezetét. Felmelegíti a fejbőrt jótékony hatásokkal. Ennek a hajhullás elleni* kezelésnek az igazolt hatékonysága a 19 funkcionális összetevőből álló gazdag formulájának köszönhető, mint például az alma őssejt kivonat, az exkluzív Tri-C-Peptides™ biotechnológia, a vanillil-butil-éter, magnézium, Nigella olaj, arginin és trimetil-glicin, B6-, E- és H-vitamin, Cink-PCA, azelainsav és a hidrolizált olíva kivonat.
kiszerelés: 12db 7ml-es ampulla

Morphosis 2022 Densifying Sampon 1000ml

14.690 Ft
Hajdúsító, hajhullás elleni sampon érzékeny fejbőrre, különösen hölgyeknek Alma őssejt kivonattal, argininnel, E és B6 vitaminokkal, magnéziummal és mentollal gazdagítva ez a  sűrűsítő sampon része lehet egy hajhullás elleni kezelésnek; alkalmas érzékeny fejbőrökre, különösen nőknek. A hosszantartó masszírozás serkenti a bőr mikrokeringését.
kiszerelés: 1000ml

Morphosis 2022 Densifying Sampon 250ml

5.870 Ft
Hajdúsító, hajhullás elleni sampon érzékeny fejbőrre, különösen hölgyeknek Alma őssejt kivonattal, argininnel, E és B6 vitaminokkal, magnéziummal és mentollal gazdagítva ez a  sűrűsítő sampon része lehet egy hajhullás elleni kezelésnek; alkalmas érzékeny fejbőrökre, különösen nőknek. A hosszantartó masszírozás serkenti a bőr mikrokeringését.
kiszerelés: 250ml

Morphosis 2022 Densifying Home KIT

26.990 Ft
Morphosis Densifying Csomag tartalma: Morphosis Densifying Sampon 250ml Hajdúsító, hajhullás elleni sampon érzékeny fejbőrre, különösen hölgyeknek Alma őssejt kivonattal, argininnel, E és B6 vitaminokkal, magnéziummal és mentollal gazdagítva ez a  sűrűsítő sampon része lehet egy hajhullás elleni kezelésnek; alkalmas érzékeny fejbőrökre, különösen nőknek. A hosszantartó masszírozás serkenti a bőr mikrokeringését. Morphosis Densifying Activator 12x7ml Hajdúsító szérum, hajhullás ellen, érzékeny fejbőrre, különösen hölgyeknek Egy sűrűsítő aktiváló szérum gyenge hajra, alkalmas érzékeny fejbőrökre, különösen nőknek. Serkenti a mikrokeringést, növeli az oxigénáramlást és stimulálja a haj természetes növekedését, miközben megerősíti annak szerkezetét. Felmelegíti a fejbőrt jótékony hatásokkal. Ennek a hajhullás elleni* kezelésnek az igazolt hatékonysága a 19 funkcionális összetevőből álló gazdag formulájának köszönhető, mint például az alma őssejt kivonat, az exkluzív Tri-C-Peptides™ biotechnológia, a vanillil-butil-éter, magnézium, Nigella olaj, arginin és trimetil-glicin, B6-, E- és H-vitamin, Cink-PCA, azelainsav és a hidrolizált olíva kivonat.