AZ IGÉNY, A VÁLASZ

A létező leghatékonyabb megoldás a szerkezetében sérült haj ápolására, amely elvesztette rugalmasságát és tömegét, amely ezáltal száraz, fakó és dehidratált lett. Az igazi hajszerkezet építő rituálé.

Három lépésben visszaállítja a haj kollagén és protein háztartását. Hajunk azonnal megerősödik és tömege lesz kifejezetten a legkárosodottabb területeken. Tökéletes hajregenerálás.

A professzionális rituálét egymás után minimum négyszer kell elvégezni. Az első kettőt 2 hetes időintervallumban, majd ezután havonta.

Az otthoni hajkezelés rituálé segít gyorsabban és hatékonyabban lényegesen meghosszabbítani a kívánt végeredményt.

KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK

A fermentált bazsarózsa kivonat tartalmának hidratáló, tisztító, antioxidáns, regeneráló és nyugtató tulajdonságai vannak. A Morphosis Ultimate Care előállításakor Európai bazsarózsát használunk. A kivonatot Olaszországban állítjuk elő környezet-tudatos, védett szabadalmú hiper-fermentálási technológiával két lépésben: az első a bio-cseppfolyósítás, amely során felszabadítjuk a növény pyto-complex tartalmát; a második maga a fermentálás, amely a belső inaktív növényi rostokat fő hatóanyaggá változtatja. A fermentált bazsarózsa kivonat anti-oxidáns ereje valamint gazdag aminosav tartalma segít hajunkak és fejbőrünknek, hogy visszanyerjék egészéges állapotukat, egyensúlyukat, tökéletes hidratáltságukat és puhaságukat.

Az Ascorbyl tetraisopalmitate egy mutlifunkciós mellékterméke a C vitaminnak. fantasztikus nedvszívó hatása van, így hatékonyan alakul át szabad C vitaminná a bőrben, ezáltal számos fiziológiai funkcióval bír. Csökkenti a sejtek DNS károsodását, amelyet az UV sugárzás okoz, védi bőrünket az öregedéstől, valamint támogatja a kollegén szintézist. Helyreállító és szerkezetjavító hatása van hajunkra.

 

A Hyalorice egy új növényi eredetű fő hatóanyag, amelyet Ecocert és a Cosmos minősített. Ez nem más, mint a hidrolizált glycoamingoglycan, a fidrolizált rizsprotein és a hialuronsav kombinációja. A hidrolizált glycoamingoglycan növeli a vízben oldódó hatóanyagok bio-elérhetőségét és kozmetikai aktivitását. A hyalorice segít jelentős mértékben csökkenteni a haj negatív elektormos töltését miközben egy hialuronsavból álló mono-molekuláris réteget von köré amely felerősíti a pozitív töltést. Hajunknak megújul a puhasága, sokkal kezelhetőbb és fésülhetőbb lesz.

 

Morphosis Ultimate Care KIT 2024

11.990 Ft
Lepje meg magát, vagy szeretteit a nagyszerű Framesi Morphosis hajápoló szettel, most ajándék raffia táskával. Ez a táska tökéletes kiegészítő nyáron. A csomag tartalma: Morphosis 2022 Ultimate Care Sampon 250 ml Revitalizáló sampon gubancos, göndör, élettelen hajra. Fermentált bazsarózsa kivonat és hyalorice tartalma fegyelmezi és hidratálja a hajrostokat egy mélyen ható gubancosodás-gátló hatással. Morphosis 2022 Ultimate Care kondícionáló 250 ml Fegyelmező, revitalizáló és ragyogó hatású kondicionáló gubancosodó, élettelen hajra. Fermentált bazsarózsa kivonattal és hyalorice-al gazdagított formulája behatol a hajszerkezetbe és táplálja a hajrostokat. Hajunk ezáltal rendkívül puha lesz.

Morphosis 2022 Morphosis Ultimate Care Sampon 250ml

5.870 Ft
Revitalizáló sampon gubancos, göndör, élettelen hajra. Fermentált bazsarózsa kivonat és hyalorice tartalma fegyelmezi és hidratálja a hajrostokat egy mélyen ható gubancosodás-gátló hatással. Használata: Vigyük fel nedves hajra és lágyan masszírozzuk be. Alaposan öblítsük le. kiszerelés: 250ml

Morphosis 2022 Morphosis Ultimate Care Conditioner 250ml

6.650 Ft
Fegyelmező, revitalizáló és ragyogó hatású kondicionáló gubancosodó, élettelen hajra. Fermentált bazsarózsa kivonattal és hyalorice-al gazdagított formulája behatol a hajszerkezetbe és táplálja a hajrostokat. Hajunk ezáltal rendkívül puha lesz. Használata: Vigyük fel törölköző-száraz hajra. Oszlassuk el a hajhosszon és a hajvégeken, majd lágyan masszírozzuk be. Hagyjuk rajta néhány percig, majd alaposan öblítsük le. kiszerelés: 250ml

Morphosis 2022 Morphosis Ultimate Care Sampon STEP 1

22.750 Ft
Gubancos, göndör, élettelen hajra. fermentált bazsarózsa kivonattal és hyalorice-al gazdagított formulája helyreállítsa és hidratálja a hajszál rostokat egy mélyen ható gubancosodás-gátló revitalizáló hatással. Az olva olaj is egyik fontos összetevője, növényi eredetű kondicionálónak és nedvesedés-gátló hatóanyagnak a hozzáadásával a festett haj védelmét garantálja. Használata: Vigyünk fel 10-15ml terméket a hajmennyiség és a hajhosszúság függvényében, majd lágyan masszírozzuk be. Alaposan öblítsük le, töröljük meg, majd folytassuk a 2. lépéssel kiszerelés: 1000ml

Morphosis 2022 Morphosis Ultimate Care Maximizer STEP 2

22.750 Ft
Instant javító és helyreállító szérum a gubancos, élettelen hajra. Fermentált bazsarózsa kivonattal, hyalorice-al és sheavajjal gazdagított formulája segít mélyen helyreállítani a hajrostok hydro-lipid védelmi rendszerét. Táplálja a hajat és fokozza a ragyogó hatást. Használata: Az ULTIMATE CARE SAMPON használata után vigyünk fel 15-20ml terméket törölköző-száraz hajra a hajmennyiség és a hajhossz függvényében. Lágyan masszírozzuk be, hogy a hatóanyagok egyenletesen bejussanak mindenhova. Hagyjuk rajta 3-5 percig majd alaposan öblítsük le. Töröljük meg hajunkat majd folytassuk a 3. lépéssel. kiszerelés: 1000ml

Morphosis 2022 Morphosis Ultimate Care Treatment STEP 3

22.750 Ft
A kezelés, amely azonnal revitalizálja a gubancos/göndör, élettelen hajat. Fermentált bazsarózsa kivonattal, hyalorice-al, valamint a C vitamin multifunkciós melléktermékével gazdagított formulája méltó befejezése a hajkezelésnek. Egy védőréteget von a hajszálak köré, amely meggátolja a gubancosodást valamint véd a levegő páratartalma ellen. A hajszerkezet tökéletesen átalakul, hidratált és egészséges lesz. Használata: Az ULTIMATE CARE MAIXIMZER használata után vigyünk fel 15-20ml terméket törölköző-száraz hajra a hajmennyiség és a hajhossz függvényében. Hagyjuk rajta 3-5 percig majd alaposan öblítsük le. kiszerelés: 1000ml

Morphosis 2022 Morphosis Ultimate Care KIT Salon

68.250 Ft
A csomag tartalma: Ultimate Care Sampon STEP 1 (1000ml) Gubancos, göndör, élettelen hajra. fermentált bazsarózsa kivonattal és hyalorice-al gazdagított formulája helyreállítsa és hidratálja a hajszál rostokat egy mélyen ható gubancosodás-gátló revitalizáló hatással. Az olva olaj is egyik fontos összetevője, növényi eredetű kondicionálónak és nedvesedés-gátló hatóanyagnak a hozzáadásával a festett haj védelmét garantálja. Használata: Vigyünk fel 10-15ml terméket a hajmennyiség és a hajhosszúság függvényében, majd lágyan masszírozzuk be. Alaposan öblítsük le, töröljük meg, majd folytassuk a 2. lépéssel Ultaimate Care Maximizer STEP 2 (1000ml) Instant javító és helyreállító szérum a gubancos, élettelen hajra. Fermentált bazsarózsa kivonattal, hyalorice-al és sheavajjal gazdagított formulája segít mélyen helyreállítani a hajrostok hydro-lipid védelmi rendszerét. Táplálja a hajat és fokozza a ragyogó hatást. Használata: Az ULTIMATE CARE SAMPON használata után vigyünk fel 15-20ml terméket törölköző-száraz hajra a hajmennyiség és a hajhossz függvényében. Lágyan masszírozzuk be, hogy a hatóanyagok egyenletesen bejussanak mindenhova. Hagyjuk rajta 3-5 percig majd alaposan öblítsük le. Töröljük meg hajunkat majd folytassuk a 3. lépéssel. Ultimate Care Treatment STEP 3 (1000ml) A kezelés, amely azonnal revitalizálja a gubancos/göndör, élettelen hajat. Fermentált bazsarózsa kivonattal, hyalorice-al, valamint a C vitamin multifunkciós melléktermékével gazdagított formulája méltó befejezése a hajkezelésnek. Egy védőréteget von a hajszálak köré, amely meggátolja a gubancosodást valamint véd a levegő páratartalma ellen. A hajszerkezet tökéletesen átalakul, hidratált és egészséges lesz. Használata: Az ULTIMATE CARE MAIXIMZER használata után vigyünk fel 15-20ml terméket törölköző-száraz hajra a hajmennyiség és a hajhossz függvényében. Hagyjuk rajta 3-5 percig majd alaposan öblítsük le.